Korea.

9:20:00 PM Sally Samsaiman 29 Comments

Selamat malam!

Sally baru sempat nak bukak blog hari ni...badan rasa kurang sihat la..haihhh..rasa penat sangat...mungkin penat g kelas semalam kot...kena hujan lagi rasanya...hihi....

Back to topic, korang tau tak...sally sekarang mmg tak boleh tgk perkataan "Korea"...hahaha...jadi excited secara tetiba...korang kalau nak suruh sally baca entry nanti..jangan lupa selit perkataan "Korea"...hahaha..okay, tu sally tipu....gurau je :P

Sabtu lepas sally keluar dengan kak Nadia, jumpa dengan kawan Korea dia...haaa...nampak tak? punya gagah sally nak g teman dia sebab nak jumpa dengan kawan Korea dia..nama dia Richard...biasa la...datang Malaysia terus ada nama lain woo~ nanti kalau sally g Korea tak boleh pakai nama sally la...tukar nama gak laa...hahaha...okay, sally tipu...buat ape sally g sana? sally g sana sebab nak bincang something dengan kak Nadia...pasal ape..? Shuhhhh~

Well, yes...mmg ada la excited kejap kan...tapi lepas tu dah okay...sebab bukan Yonghwa yang duduk depan mata kan...hee~ chop! kalau Yonghwa, confirm dah pengsan kan? ohh puhliss..tolong la ada Yonghwa punya klon sorang...iheee~

okay..okay...nanti end up korang kata sally meroyan lagi kan..? better stop.. :P



29 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!