Premiere Screening | Disney Muppets Most Wanted

3:49:00 PM Sally Samsaiman 22 Comments


Semalam...bertempat di TGV One Utama...pihak KLIPS menjemput sally untuk premiere screening Disney Muppets Most Wanted yang akan ditayangkan diseluruh negara bermula 24th April 2014 ni...Hujung Januari lepas sally dah dapat jemputan untuk Premiere Screening Robocop.


Disebabkan Syifa' dah ada kat KL...sally pun ajak la dia teman...hehehe...sebab jauh sangat...Sampai sana awal...so, pergi la cari makan kejap sebab dua-dua tak lunch semalam...Sally nak makan KFC, Syifa' nak makan McDonald's...gaduh punya gaduh sally surrender jugak la g makan McDonald's..haihhh...kalau tak sebab takut kena balik jalan kaki..malas I nak layan tau! hahahaha...


Lepas daftar tu, staff KLIPS suruh selfie dan #KLIPS dalam insta dan jugak twitter..hehehe...so, di upload la muka feefeeling malu tu kan...hahaha...takut ramai sangat yang search #KLIPS...kita malu! malu! hahahaha...nanti Sally review ek...nak kena recall balik cerita semalam...hahaha...dah lupa!

22 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Rindu tanpa definasi.

2:55:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments


"learn a word a day"

Infatuated = tergila-gila

Definasi rindu tu susah nak faham...ada yang rindu pada kawan lama, ada yang rindu pada kampung halaman, ada yang rindu pada teman hidup masing-masing, ada yang rindu masakan ibu, ada yang rindu pada yang sudah meninggal dunia...dan tak terkecuali rindu kepada junjungan besar kita, Rasullah SAW..

Rindu pada definasi sally...bila mana dia terdetik kat hati dan sally ingat kat dia...rindu tak perlu nak luahkan pun...diam-diam sudah...tu kalau sally la...tapi kadang-kadang jangan ikut la...kalau dah meroyan-meroyan jugak la sally...habis satu semesta sally bgtau tahap rindu...hahaha...

Definasi rindu pada korang?

12 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Segmen 12 Jam Bloglist #8 Mialiana.com

1:35:00 PM Sally Samsaiman 21 Comments


Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 22 April 2014, iaitu tepat jam 11.15 pagi sehingga 11.15 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #8 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 April 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

21 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!