Hublot Big Bang - Official Watch of the 2014 FIFA World Cup Brazil.

5:04:00 PM Sally Samsaiman 22 Comments


Cantiknyaaaaaa... *crying

Sape excited utk FIFA World Cup? yeay! Sally tak...hehehe...sebab nanti penat nak kira cuti dan MC yang secara tiba-tiba akan melanda budak-budak kat site sana...sabar je...dah masak sangat perangai masing-masing....



Sape tahu jenama Hublot?

Hublot merupakan salah satu jenama jam tangan daripada Switzerland sejak tahun 1980 dan sekarang dah mula popular sebab kualiti dia yang bagus dan tahan lama serta tahan lasak...dekat Malaysia ni ada satu je butik Hublot...ada dekat Starhill..tapi jangan mimpi la nak beli sebab harga dia mmg sangat mahal...

So, apa kaitan Hublot dengan FIFA 2014?

Sebenarnya Hublot dah dilantik secara rasmi sebagai official watch untuk 2014 FIFA World Cup Brazil. Selalunya ada official foods, banks...so, mereka ni kira sponsor utama la gitu...Hublot ni ada macam-maca design dan design yang terpilih untuk FIFA ialah Big Bang Unico Bi-Retrograde.. untuk lebih info boleh klik ke SINI...better explanation..

Harga bagi setiap satu ni boleh mencecah $42,200 USD (RM 137, 101) for 18K King Gold and $26,200 USD (RM 85,120) for Black Ceramic.


Yang penting Yonghwa pakai jam yang sama ye..sekian...gila bapak kaya la mamat ni..ni kalau ada RM6 Juta pun belum tentu boleh masuk meminang dia gamaknya..LOL...dia punya jam boleh dapat rumah sebiji dah kak senah oii...mak cik tak mampu nak melayannya..hahahaha....

22 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!