[Video] Jung Yong Hwa for Shu Uemura Sakura Love.

10:06:00 PM Sally Samsaiman 8 Comments

Semalam Sally update pasal Yonghwa dapat jadi model untuk Shu Uemura kan...boleh baca kat SINI...so, hari ni nak bg korang tgk short film sebagai tujuan promosi...tapi takde subtitle la ye...saje je nak kongsi...kot-kot kalau nak tengok..hehehe...


Sally suka part dia main gitar tu...huhuhu...suka sangat tengok Yonghwa main gitar...hehehe...


eleehhh...Sally kalau pasal Yonghwa semua dia suka...

yela..yela..korang ni kan! hahahaha....

8 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Minta tolong hargai sikit usaha orang.

3:44:00 PM Sally Samsaiman 26 Comments

Ni secara rawak je sally membebel ye...bukan apa...kadang-kadang rasa sakit hati bila usaha kita orang tak hargai...kot ya kalau tak dapat nak bagi penghargaan sekurang-kurangnya jangan la bagi kita rasa usaha kita ni macam sia-sia...sebab kita guna tenaga, guna otak untuk membuat sesuatu perkara tu....


Kita kena faham...semua orang ada tanggungjawab mereka sendiri...kadang-kadang tu "penghargaan" yang tak diterima tu membuatkan kehidupan jadi huru hara...sebagai manusia kita kena ada perasaan empati...empati ni apabila kita meletakkan diri kita di tempat orang lain...kalau tak dapat nak bantu...cuba la menjadi manusia yang bertolak ansur...orang lain pun sibuk juga...

Sekadar melepaskan kekesalan terhadap mereka yang tidak tahu menghargai titik peluh orang lain...


26 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Lullaby.

2:47:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

Dah pukul 2pm dah! Haihhh...banyak keja kat office ni...mana tak nya...akauntan kami cuti dua minggu...dengan sally sekali la kena jadi mangsa nak kena cover kerja dia...ye...begitu la nasib admin & account...hahaha....tapi takpela...dia bukan bercuti sengaja kan tapi sebab dia kena warded...so, I can't say anything...mana tau nnt kita pulak kena kan?

okay, berbalik kepada tajuk...Lullaby...hehehe...rasanya semua orang tau lullaby tu apa kan...lullaby tu mcam satu melodi yang akan membuai kita sampai kita tertido...macam kita nyanyi kat budak kecik...masa nak bg bg dorang tido la....


Ni lullaby sally malam tadi...hehehe...well, macam biasa la...mmg cinta hati sally la nyanyi kan...padahal tak jugak tido...sebab dok ralit menyanyi sekali dengan dia...mana nak tido...tapi sampai lagu "Banmal Song" tu mmg terus tido...hehehe...


p/s : tak digalakkan letak handphone berdekatan dengan kita masa tido...hehehe...so, better tido diam-diam je...

12 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!