Different style to wear tie.

5:00:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments


Hari ni nak fefeeling Wak Doyok kejap..hahaha...gitu sekali kan..hahaha....tips ni sally rasa lebih untuk lelaki kot...kalau yg perempuan nak belajar pun boleh...nnt tlg ikat utk suami ke kan...perghh...mesti terkejut depa...

Four in hand
Half Windsor
Windsor
Shell knot

Kalau nak faham lebih lagi boleh tengok laman web ni : http://www.tie-a-tie.net/

Dalam tu ada banyak cara dengan tips nak dapat ikatan yang kemas...

^___^

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Different style to tie up your shoes.

2:30:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments



So far yang sally tau cuma "sapataria" dengan "cruzada" je...tapi kalau tengok kasut lelaki...banyak je design...siap boleh buat silang macam papan main dam lagi...fuhhh...respect la...betul punya kreatif dorang ni kan....

Korang tau yang mana je..?

p/s : Still in class ^_^

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

5 Superfood Duos!

12:30:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments


Menu sihat hari minggu bersama chef Sally...gittew~ hehehe....

- Peppers & Artichokes
- Green Tea with Lemon
- Avocados & Tomatoes
- Dark Chocolate & Apples
- Bananas & Yogurt

Cuba amalkan dua kali seminggu..mesti lagi bertenaga...hihihi....

Selamat mencuba!

9 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

10 Foods that beat the blues!

10:30:00 AM Sally Samsaiman 7 Comments


Manusia ni kan banyak perasaan kan...hehehe...kat atas ni makanan yang boleh diambil untuk kurangkan perasaan tu..hehehe...tapi sally tak tau la jadi ke tidak ye...hihihi...

Stressed = Chocolate
Anxious = Salmon
Angry = Hot Tea & Green Tea
Cranky = Berries
Sad = Cereal
Unsettled = Bread with peanut butter / jam
PMS = Toast with egg
Sluggish = Green leaf vegetable
Energy = Orange
Worried = Hot Soup

Nanti kalau dah cuba...bagi tau kat sally tau...jadi ke tidak...

p/s : Auto-publish..Sally ada kat kelas ni...hehehe...

7 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!