Assignment mode on.

9:53:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments

Baru je rasa ada kelas 2 minggu lepas.. Pejam celik dah nak masuk seminar yang kedua dah pada hujung minggu ni...ada beberapa assignment yang due pada minggu ni.. Termasuk la assignment berkumpulan dan sally kenal tolong cover part Qim..sebab kan dia kasih mengerjakan umrah... Xpela..kawan pun kan...

So, malam ni nak cuba siapkan satu assignment..InsyaAllah... Jangan berjaga sepanjang malam sudah... Hahaha..kang ada yg bermata panda esok kat office...


9 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Senarai Pemenang Short Segmen by Sally Samsaiman

2:35:00 PM Sally Samsaiman 35 Comments

Masa yang ditunggu-tunggu oleh semua...err...semua yang join la..bukan semua yang follow blog sally...hehehe....setelah di random...naik la 5 nombor...which is sally malas nak print screen...sebab tgh banyak kerja kat office ni...tapi sebab tak nak bg korang tunggu lama...sally umumkan secepat yang mungkin la ye...senarai peserta boleh tengok dekat SINI...


Drum roll..!
  1. http://luviza-98.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  2. http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  3. http://amirahamer.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  4. http://justforfund.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  5. http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
So, mereka kat atas ni la yang dapat hadiah...korang boleh pilih sama ada nak TOPUP RM5 atau 1 pcs ETUDE HOUSE FACE MASK.

Terpulang la...so, camne nak claim hadiah:
email kan details kepada sally di sallysamsaiman@yahoo.com

Subject : Pemenang Short Segmen by Sally Samsaiman
Nama :
URL penyertaan :
Alamat : (Kalau pilih topup tak payah)
No tel : (Kalau pilih topup, bg nama telco sekali)
Hadiah : TOPUP RM5 atau 1 pcs ETUDE HOUSE FACE MASK.

35 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

2014 CNBLUE LIVE ‘CAN’T STOP’ IN BANGKOK

8:34:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments

Tolong la melayan tahap meroyan sally sehingga ke akhirnya...ingat tak sally update pasal 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Singapore..? So, hari ni nak update pulak pasal 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Bangkok..


Date: Sunday, May 4, 2014, 5 pm
Venue: IMPACT ARENA
Ticket price: THB 5500, 4500, 4000, 3500, 2500, 1500 (excluding Booking Charges)
Ticket sales date: April 11th, 2014, 10AM
Online Booking: www.thaiticketmajor.com
Outlet: Central Department


THB 5,500 - RM 553 
THB 4,500 - RM 453
THB 4,000 - RM 400
THB 3,500 - RM 353
THB 2,500 - RM 250
THB 1,500 - RM 150

Overall tiket takde la jauh beza pun dengan Singapore...cuma kalau nak bandingkan...tiket paling murah RM 150 berbanding tiket kat Singapore yang paling murah RM 280...Agak murah la sebenarnya...tapi tu la...nak ke Bangkok pulak, malasnya lahaiii....

Okay, tu je nak bg tau...

*Tekup muka kat bantal, sorok belakang pintu..

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!