Senarai Peserta Short Segmen by Sally Samsaiman

6:00:00 PM Sally Samsaiman 27 Comments

Alhamdulillah...segmen yang sally anjurkan dua hari lepas dah pun selamat ditamatkan semalam pukul 10 malam...so, hari ni sally nak update senarai peserta dulu la ye...


  1. http://aejarstories.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  2. http://diyasesame.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  3. http://colourfulofainilife.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  4. http://rynaluvie.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  5. http://syahiraceri.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  6. http://ohthrillers.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  7. http://madihahdaisy.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  8. http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  9. http://ciknunaberblogger.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  10. http://nuurfarhani96-misswhiterose.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  11. http://dilaella.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  12. http://ssurianahyana.blogspot.com/2014/04/segmen-ni-sally-buat-sempena-nak-buat.html
  13. http://luviza-98.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  14. http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  15. http://amirahamer.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  16. http://superpapaya.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  17. http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  18. http://inameowmew.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  19. http://aisyasakura.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  20. http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  21. http://isyapurple.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  22. http://mrsbullat.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  23. http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  24. http://blogkusuperstar.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  25. http://seindahnostalgiasemalam.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  26. http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  27. http://umikasum.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  28. http://syaza-applemints.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  29. http://chocolatefreeze.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  30. http://frhrn.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  31. http://justforfund.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  32. http://norshafikahaf.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  33. http://qileh.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  34. http://hunyieda.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  35. http://bloghannamids.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  36. http://misspaiepal.blogspot.com/2014/04/sally-samsaiman.html
  37. http://cikmiew.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  38. http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  39. http://amirkhalis.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  40. http://httpterataiungu.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  41. http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
5 orang blogger yang bertuah akan menerima TOPUP RM5 atau 1 pcs ETUDE HOUSE FACE MASK (undian melalui random.org)

Ramai yang salah anggap hadiah dia...hadiah shawl, gelang and rantai tu bukan untuk segmen ni ye...tu untuk next giveaway yang sally akan anjurkan dalam masa yang terdekat ni...segmen ni hanya sebagai teaser sahaja kepada hadiah-hadiah tersebut...jangan salah sangka ye...

^____^

27 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

KhunFany

2:38:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments

Sape pulak ni kan..?
Selalunya kalau artis Korea, kalau fans dia pasang-pasangkan...mereka akan gabungkan nama pasangan tu..let say ambik nama depan atau nama tengah mereka dah gabungkan...

Kalau dalam rancangan We Got Married, ada la dorang gabungkan Nickhun & Victoria (Khuntoria), Yonghwa & Seo Hyun (YongSeo) dan ramai lagi laa...sally pun tak tau sape lagi ada sebab sally tgk We Got Married (WGM) yang ada Yonghwa je pun...dah habis jeles pun tetap tengok jugak..hahahaha...

So, berbalik kepada tajuk kita KhunFany which is refer kepada Nickhun (2PM) dan jugak Tiffany (SNSD)..Dorang ni bukan pasangan dalam WGM, tapi kalau yang minat Korea mesti tau..hujung minggu lepas gempar la bila Tiffany mengaku yang dia mmg tgh bercinta dengan Nickhun...utk pengetahun korang, Nickhun ni bukan orang Korea tau...dia orang Thailand...hehehe..tapi cari makan kat Korea la...well, actually dorang dah lama bercinta cuma baru sekarang je dorang reveal..wee~

Kenapa tetiba sally update pasal mereka yang takde kaitan dengan CNBLUE? Kalau nak faham lebih sikit boleh baca entry SINI...


Hahahahahahahahaha...*evil laugh

p/s : lepas korang baca entry yg kat atas tu baru korang boleh faham kenapa sally ketawa..

Kesiannya kakak Sally ~ ~ ~

18 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Kim Yuna.

1:30:00 PM Sally Samsaiman 11 Comments

Kim Yuna.

Dia ni bukan la pelakon Korea ataupun selebriti...tapi dia sebenarnya Ratu Luncur Ais Korea...Dia ni sangat terkenal dikalangan selebriti di Korea...ramai selebriti di Korea terutamanya oppa-oppa korang tu minat dekat Kim Yuna...termasuk la Jung Yong Hwa... *gigit jari...

Kim Yuna dilahirkan pada 5 September 1990 merupakan Ratu Luncur Ais Korea yang dah bersara. Dia merupakan pemenang 2010 Olympic Champion dan 2014 silver medalist dalam persendirian wanita pada tahun 2009, 2013 World champion; 2009 Four Continents champion; pemenang tiga tahun berturut (2006–2007, 2007–2008, 2009–2010) Grand Prix Final champion; 2006 World Junior champion; 2005 Junior Grand Prix Final champion; dan pemenang enam tahun berturut (2003, 2004, 2005, 2006, 2013, 2014) South Korean National Champion.


Kim Yuna juga merupakan pemenang luncur ais yang pertama yang memenangi medal di ISU Junior atau dikenali juga sebagai Senior Grand Prix event, ISU Championship. Dia juga merupakan peluncur ais perempuan yang pertama yang memenangi Olympic Games, the World Championships, the Four Continents Championships dan juga Grand Prix Final. Dia merupakan atlet yang paling banyak di cover oleh media sebab pencapaian dia dan sering digelar "Queen Yuna" oleh media-media di dunia.


Baru-baru ni ada ada injured masa pertandingan...so, mmg kesian la dia....


Official website : http://www.yunakim.com/

Hehehehe...tapi yang paling penting dia dah ada boyfriend...which is pemain hoki ais Korea, Kim Won Joong. So, melepas la oppa-oppa yang dok gila kat dia tu...lalalalala~

11 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Panggilan utk mereka yang nak ke Bandung, Indonesia.

11:00:00 AM Sally Samsaiman 21 Comments

Semalam, sally dapat satu email daripada seseorang, katanya beliau ada terbaca entry sally berkenaan percutian sally ke Bandung, Indonesia dan yang menarik perhatian beliau ialah pasal KACANG BANDUNG...


Tapi sayangnya buat masa ni sally tak dapat nak tolong beliau la...sebab takde la sesape atau Sally sekalipun nak ke Bandung dalam masa terdekat ni...sebab mama dengan kakak sally pun baru je kesana masa sally ke Vietnam dulu...


Yang sally punya pun tinggal banyak ni je...ni pun ehsan mama yang belikan...hahahaha...So, kalau ada sesape yang nak ke Bandung dalam masa yg terdekat ni atau ada perancangan nak ke sana...bg tau sally ek...hihihi...Sally nak kirim jugak!

Thank you in advance!

^____^

21 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Kelas agama.

8:36:00 AM Sally Samsaiman 21 Comments

Semalam...sebelum ke kenduri, Sally teman la ibu menghadiri kelas agama di Kelab Sultan Sulaiman di Kampung Baru...ibu punya kelas mmg setiap minggu ada...cuma sally jarang ikut sebab hari minggu sally kadang ada kat Shah Alam sepanjang hari sebab menghadiri kelas ...




Ni la ustaz yang mengajar tu...alhamdulillah...at least ada jugak pengisian masa cuti kan...even pada hakikatnya banyak assignment belum siap..huhuhu...so, that's my weekend..

^_____^

21 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!