Short Segmen by Sally Samsaiman

10:00:00 PM Sally Samsaiman 51 Comments

Segmen ni sally buat sempena nak buat GiveAway utk barang-barang yang ada sally mention dalam entry SINI...so, saje nak pancing...nak tengok market...kalau ramai yang yg join nanti sally buat GA pulak..okay..?



Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog SallyAdd To Circle Google+ Sally, dan Like Fanpage Sally
  2. Klik 1,2,3,4.
  3. Like Page My Beauty Herbs & Like gambar SINI.
  4. Buat satu entry bertajuk Short Segmen by Sally Samsaiman.
  5. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML
  6. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Coding entry yang perlu di copy


GiveAway berlangsung selama 2 hari bermula 5/4/2014 sehingga 6/4/2014 (10PM)

5 orang blogger yang bertuah akan menerima TOPUP RM5 / ETUDE HOUSE FACE MASK (undian melalui random.org)

51 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Photo Booth & Guest Book.

5:03:00 PM Sally Samsaiman 30 Comments

Dalam sesebuah majlis perkahwinan tu...selain daripada makanan, pelamin, family theme dress dan pengantin tu sendiri...sekarang dah jadi kebiasaan akan ada satu bahagian untuk photo booth item dan jugak guest book.

Gambar kat bawah ni semunya sally ambil masa dekat majlis Isa & Riena yang sally hadiri tengah hari tadi....




Actually kan...photo booth ni antara medium yang paling bagus untuk sesi bergambar...percaya la..bila kita pegang semua item ni...dengan tak malunya korang akan posing dan tetiba tarik orang sebelah untuk ambik gambar sekali dengan korang..hahahaha...okay, hyperbola sangat kan..?

Sekarang ni sally dalam mood nak prepare photo booth item untuk wedding kakak sally...weee~ excited!



Ibu langsung tak bg tau tudung kita senget...huwaaaa~ dah tak cantik gambar kita! :(


Ibu pun jadi mangsa..hahahaha...


Ni kawan ibu...aunty Nab...hehehe...dorang ni dah berkawan since 30 tahun lepas...gila respect la...habis semua ahli keluarga, sepupu sepapat sampai ke kawan-kawan anak semua la dorang boleh kenal..hahahaha...so, no secret among them..ihiksss...best kan kalau dapat kawan baik camni...hihihi...

p/s : korang dah join Short Segmen sally??
tamat malam ni pukul 10 malam!!! ada hadiah topup dan Etude House face mask sebagai ganjaran...

30 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

The wedding day Isa & Riena

4:34:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments

Hari ni lunch makan nasi kenduri bak hanggg...hehehe...actually Isa ni anak kepada jiran lama sally...dulu orang dia bukan main pemalu gila...sampai tahap nak jumpa orang pun segan...tapi alhamdulillah...akhirnya berjumpa jodoh dengan kawan sekolah dia...hehehe...


Nasi minyak dia sedap gila weh...serius! hahahaha...lepas tu continue dengan cendol pulak tgh terik matahari...ada apam balik lagi...perghhh...heaven! hahaha...syurga makanan...



Selalu kita tgk orang letak kerepek dalam botol atas meja makan kan...tapi kat sini dorang letak dalam bekas besar dan amik la sebanyak mana yg korang nak makan...new idea for kerepek maybe?

17 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Family Wedding theme.

10:33:00 AM Sally Samsaiman 22 Comments

Sekarang ni dah jadi trend bila ada majlis perkahwinan dalam sesebuah keluarga.. Mesti nak pakai baju yg sama atau kadang-kadang warna yang sama...InsyaAllah untuk majlis perkahwinan kakak sally, sally sebagai unofficial wedding planner dia...sally decide tema untuk family theme nanti ialah electric blue... Masa wedding abang dulu sally pilih warna gold + cream...




Sekarang ni tgh pening nak design baju sally..adoyai...tapi masa wedding sally, nak warna emerald green atau merah..hehehe..


p/s : Dah join segmen sally??

22 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!