Yeay! Kita dapat shawl.

9:01:00 PM Sally Samsaiman 19 Comments


Ni kisah semalam...Ni office manager sally yg bg.. Masa kami g Vietnam dulu.. Sally dengan Filzah beli la kain yg sama untuk semua yg ada kat office.. Macam office attire yang sama la...

So, dia tanya la pasal tudung... Sally pulak jenis tak kisah..tak tau la plak dia bg semua orang shawl semalam... Alhamdulillah.. Orang kata rezeki kan..

Cantik ke tak? Glittering gittew ~

19 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Sayur yang Sally tak suka.

4:12:00 PM Sally Samsaiman 32 Comments

tetiba..mukadimah hari Sabtu cerita pasal sayur kan..hahaha...dapat idea ni masa tgh makan lontong pagi tadi...dalam lontong tu semuanya sayur...semua sally makan kecuali satu...terung...


Sally pun tak tau kenapa sally tak suka terung...mungkin selalu orang masak dia lembik kot...sebab tu la sally tak suka rasanya....


Petola...yang ni lagi satu hal...entah kenapa sally tak makan dia..tapi kalau yang masak sup sekali dengan suhun tu...sally makan la sikit...


Jantung pisang...yang ni sally tak makan sebab angin..hahaha...


Peria...sally tak suka sebab first time rasa dulu mmg pahit...terus fobia even dia elok untuk darah tinggi kan...hehehehe.....


Kacang pis ni sally pantang kalau orang masak...kalau makan yg macam snek tu takde masalah...mmg sally telan je...kalau masak macam dalam nasi goreng tu mmg sally tak makan...sebab dia lembik kot...lagipun sally tak suka macam kalau benda yg kita selalu makan cara lain dibuat masakan....sama macam buah yang kita makan pastu orang masak macam contohnya pisang, belimbing buluh...semunya la yg buah orang jadikan masakan...

Korang ada sayur yang korang tak makan..?

32 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!