CNBLUE - Truth (7th Japanese Single)

12:42:00 PM Sally Samsaiman 26 Comments


Untuk mengubat kedukaan hati sebab rasanya tak dapat nak g konsert CNBLUE dekat Singapore, jadinya Warner Music Japan pun tolong la release Japanese single ke 7 mereka...begitu la...hahaha...

Lagu ni single jepun mereka yang ketujuh lepas lagu "Lady"...so, dengar la sebelum g semayang Jumaat tu..hahaha...



26 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Smiling Friday.

10:57:00 AM Sally Samsaiman 35 Comments


Senyum!

Kadang-kadang dalam hidup kita terlalu takut orang akan tau masalah yang kita hadapi...Jadi kita pakai topeng "senyuman" supaya dapat membahagiakan orang lain...supaya orang takkan risau dengan keadaan kita...supaya kita dapat tipu orang bahawa kita sangat gembira dan sedang bahagia...

Tapi akan tiba satu saat yang kita sendiri takkan tau yg mana "topeng" yang mana asli...sebab senyuman tu dah jadi antara salah satu aksesori yang kita pakai untuk memberi kesenangan kepada orang lain...


If you smile when no one else is around, you really mean it.Andy Rooney

35 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!