Jiwa kembali kacau..sebab kau..

9:29:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

Hard to admit...tapi mmg ni la yang sally rasakan sekarang...


It's been 6 years till now...dah 6 tahun...lately ni rasa hati tu sayu sangat...lagi-lagi bila ibu dah tanya...kenapa takde kawan lelaki which is dia refer kepada boyfriend...huhuhu...camne nak cakap ek...bukan takde...tak
nak..ye..tak nak...sebab ape tak nak...sebab..sebab...masih menunggu...

It's the stupid thing I've ever do...telling people to move on and I'm stuck here, for 6 years...loving the same person all this time... haihhh...sampai satu tahap...tutup hati...tutup siap kunci untuk orang lain...camne la nak tunaikan hajat ibu..?

I saw you on whatsapp, I saw you in other people's Facebook timeline...and I keep seeing you everywhere...dem..I hate this feeling so much! Like seriously hate and I just dunno what to do...me is confused! 
Sekarang hanya mampu..tahan diri..tahan jiwa..kawal hati...


12 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Next Travel Schedule.

10:20:00 AM Sally Samsaiman 32 Comments


Sape tau mana nak cari globe besar ni..?

Hehehehe....sape ingat entry 2014 CNBLUE Live in Singapore. Hehehe...semalam, borak dengan kak Nadia..dia tak jadi ke Kunming, China..tak tau kenapa...and she needs a vacation for sure..hehehe...lama lagi nak tunggu g Korea bulan 11 katanya...yes, dia mmg nak g Korea pun tahun ni..buat kali ketiga..hahaha...

Disebabkan Malaysia takde dalam route untuk konsert CNBLUE tahun ni..which is boleh pulak dia skip...boleh sampai Bangkok, sampai Singapore tapi dia skip Malaysia. Dem. So, terpaksa la sally g jumpa cinta hati sally kat sana...ngee~

So, dah godek-godek laman web AirAsia..tiket pun murah...cuma problem sekarang floor plan untuk konsert and harga tiket pun belum release lagi...haihhh...kacau betul laaa! Kang tetiba malas nak pergi kang..haaa...okay, which is sally sendiri belum confirm nak pergi pun sebenarnya..hahahaha...

Ye..ye...mmg takde kaitan pun sally dengan konsert tu berlangsung atau tidak..hahaha..

Then, kak Nadia ajak berjalan ke Singapore..hehehe...pastu g jumpa globe besar gedabak tu kat Universal Studio Singapore (USS)...okay, habis la duit yang disimpan untuk travel lain...alahaii...

Eh, ada sesape pernah g USS tak..? meh la kongsi kat sally...bagi la link-link yang korang ada...tgh nak buat itinerary ni..hehehe...Don't forget to drop your comment

32 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Smiling Sunrise.

8:00:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments


Happy Friday kesayangan!


Kehidupan tu kadang-kadang tak sama macam apa yang kita rancang...kadang-kadang menjadi..kadang-kadang tak...sebaiknya kita rehda dan ikut apa yang Allah rancangkan...sebab DIA sebaik-baik perancang...Selalu orang kata, move on..jangan pandang ke belakang...tapi bagi sally...tak salah kalau kita nak pandang kebelakang..sebab daripada situ la kita boleh belajar daripada kesilapan kita...Pandang kebelakang bukan nak mengenang atau menangisi nasib, tapi pandang kebelakang untuk dapatkan kembali kekuatan kita...dan maju kehadapan...

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!