Sally Samsaiman.

3:34:00 PM Sally Samsaiman 30 Comments

Tepu otak weh..tepu...dah tak tau nak update apa dalam blog ni...rasa macam nak duduk diam dekat satu sudut pastu mengelamun....

tajuk entry pun dah tak tau nak letak ape...letak jela nama sendiri...eh, nak tanya ...korang kenal tak sape "Sally Samsaiman" ni sebenarnya..? Apa yang korang kenal pasal dia..apa yang korang tau pasal dia..? Kadang-kadang terfikir...betul ke ada orang kenal kau...betul ke ada orang yang faham apa yg kau rasa..betul ke ada yang ambil peduli pasal kau...?

Entah kenapa...hari demi hari...hidup makin rasa kosong...atau mungkin kerana desakan hidup yang membuatkan jiwa rasa kosong...atau mungkin kerana terlalu jauh daripada Maha Pencipta? terlalu banyak kemungkinan...terlalu banyak "kalau" yang wujud dalam hidup...

Like seriously, apa yang korang tau pasal Sally..?

30 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Oat Chocolate Choco.

12:00:00 PM Sally Samsaiman 59 Comments


Sape pernah makan benda ni..? *angkat tangan
Sape suka makan benda ni..? *angkat tangan
Sape tau ni ape..? *Krik Krik Krik

Hehehe...korang pernah tengok energy bar tak..? benda ni lebih kurang gitu la...even ada perkataan choco kat situ...sila jangan terpedaya yang benda tu ada perasa coklat ek...dia ni macam Nestum 3 in 1 dalam version energy bar...rasa, bau sebiji kot....sama! Tapi rasanya ada coklat putih kot..hahahaha...

Sally pun dapat rasa ni sebab +Ainim Suju bagi rasa...masa g ISES 2014 kelmarin...siap den upload dalam instagram...sampai kawan sally yang pregnant siap mengidam bila sally bgtau benda ni macam Nestum 3 in 1...kesian kat dia...Hehehe...yang ni kata Anim takde jual kat kedai...kena tempah...so, terpaksa la kawan sally menunggu kalau dia nak..ihiksss..

Update:
Kat bawah ni banyak seller yang datang iklan kan...so, korang boleh la try contact dengan dorang...tapi kalau nak yang murah...sila lah cari kat kedai yang jual borong...

:)

59 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Tea Time!

10:29:00 AM Sally Samsaiman 22 Comments


Well, teh mmg sangat baik untuk kesihatan, korang boleh baca pasal jenis-jenis teh dan khasiatnya...tapi sally tgh minum susu pisang...baru sempat nak breakfast...

22 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!