2014 CNBLUE Live Can't Stop in Singapore.

8:51:00 PM Sally Samsaiman 22 Comments


24th August 2013...
Memang time ni semua Boice kat Malaysia dah happy gila...mana tak nya...CNBLUE dah kotakan janji dorang nak datang Malaysia untuk konsert...masa dorang datang ke Malaysia untuk "Golden Disk Award" masa January 2013, dorang janji nak ke Malaysia lagi dan as promised...we get to see them in August!...huhuhu...boleh baca entry kenangan kat SINI dan SINI...hehehe...


Tahun ni Malaysia tak termasuk dalam tour untuk konsert...so, ada kat Singapore je la tahun ni...aiseh...kalau secara tiba-tiba ada orang sampai ke Singapore...tolong jangan buat muka terperanjat ye...mohon sangat ya...hahaha...

Ish...kurangkan tahap meroyan kome sally! Kurangkan!!

22 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Back to work!

9:55:00 AM Sally Samsaiman 36 Comments

Selepas dua hari menghadiri 2nd International Sustainable Energy Summit 2014...akhirnya kembali la ke tempat sendiri...hehehe...nasib baik banyak kerja dah disiapkan sebelum ke sana..kalau tak masuk office macam orang gila la nak siapkan...hehehe....

Korang sihat ke hari ni...? Sorry sangat lama tak blogwalking...sebab mmg penat...hehehe...bayangkan la menghadiri conference selama 2 hari..non-stop pulak dari pagi sampai petang..hehehe...nak review aktiviti kat sana pun belum berkesempatan...nanti laa...nak dapatkan balik tenaga kita...

36 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!