CNBLUE 5th Mini Album, in hand..!

8:46:00 PM Sally Samsaiman 24 Comments

15th March....
akhirnya...Album terbaru CNBLUE ada dalam tangan sally...
hehehe...lama dah tempah ni..nak dekat 3 minggu dah...Alhamdulillah..selamat sampai jugak akhirnya...
Thank you to all CNBLUEbeat members (Official Fan Club Website Malaysia) sebab tolong belikan untuk sally..hehehe....


Even dah dengar semua lagu dia sebelum sampai album ke tangan...tapi simpan jela buat kenangan...mana tau kot zaman anak cucu nanti dah takde KPOP...boleh gak cerita kat mereka...

"Ni dulu nenek minat kat dorang ni...sedap lagu-lagu mereka..kamu nak dengar..?"

Cucu pun mengangguk sambil disaksikan oleh datuk Korea mereka, Jung Yonghwa..hahahahaha... 

Okay, tu salah satu cara nak sedapkan hati sebab takut kena marah dengan ibu...ihikss... 


24 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Masalah dengan org yang suka buat suka hati.

3:27:00 PM Sally Samsaiman 28 Comments

Tajuk yang panjang tu sebab sally nak kurangkan mulut sally daripada mencarut..ish sakit sangat hati ni..bayangkan kita baru first time nak jumpa...janji pukul 2.30pm...sally lepas balik keja tadi terus la g ke tempat yg dipersetujui...sebab takut kalau dah sampai rumah malas nak keluar balik...sampai sini lebih kurang pukul 1.30pm...relax la kejap sebab ada lagi sejam sebelum nak jumpa kan..


Dah pukul 2.30pm..still tak nampak bayang..takpe la..lewat sikit mungkin..2.50pm..macam dah lewat sangat ni..sally pun gagah la call, dia terus reject call then ada satu mesej masuk...

"sorry..sorry..I'll be there at 3.30pm"

Woahh...ni mmg buat panas hati betul..sakit sangat hati..seriously...kalau dia mesej bgtau yg dia lewat..sally tak marah..ni dia lewat,pastu diam..pastu kita call dia reject..

This is making me crazy enough.

28 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Bukti Saintifik kebaikkan Wudhu'

12:30:00 PM Sally Samsaiman 13 Comments


Kalau malas mandi, jangan malas ambil wudhu'..

Hihihi...

^___^

13 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Black Toast Tuna Sandwich.

11:04:00 AM Sally Samsaiman 18 Comments


-____-''

Kemana arah la fikiran ni melayang...Sampai gelap gelita roti bakar sally..adeh!
Hihihi...dukacita dimaklum kan...sally takde toaster...tapi teringin nak buat roti bakar...dengan bangganya letak roti atas plain kuali, dan relax pergi tengok Upin Ipin kat luar...hahaha....

Nasib baik la still ada lagi rupa roti...kalau rupa arang je..?

Bak kata Uncle Gedek, "Kruuk Kruuuk kruuk" (bunyi efek kerok roti guna sudu)

18 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Meh meh dekat :)

10:19:00 AM Sally Samsaiman 7 Comments

Hari ni sally nak ajak korang join satu GA yang sally sponsor...GA yang pertama buat blog Amir Khalis...hehehe...kalau nak join nanti klik kat banner ye...

http://amirkhalis.blogspot.com/2014/03/ga-pertama-oleh-amir-khalis.html

Nak tau sally sponsor ape untuk GA ni...?


tadaaa...ada cute notebook ni...ada 3 kesemuanya...tapi yang lagi dua tak jumpa cari lagi la...kalau takde mungkin sally akan beli lagi notebook yang lain..InsyaAllah...Notebook ni cover dia daripada kain cotton yang comel..ada bunga-bunga gittew..hehehe...Ada banyak lagi hadiah lain...nanti korang tengok la satu-satu ek...

Jangan lupa join tau...GA berlangsung sebulan bermula 11.03.2014 - 11.04.2014

7 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!