Entry tanpa kata. Bicara tanpa suara.

7:30:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments




Islam tu terlalu indah.

^____^

18 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Susu Pisang.

3:58:00 PM Sally Samsaiman 36 Comments


Macam-macam benda budak sally ni masuk dalam badan dia...hari tu dia minum teh jagung...sekarang dia minum susu pisang pulak...suka bebenor makan benda pelik-pelik budak sally ni...alahai...hahahaha...Sebelum ni sally ada bagi tips cara nak pilih pisang...ye, even takde kaitan dengan cerita susu pisang kita...apa salahnya bagi korang revised balik..hahaha...

Pada 30th January yang lepas, dalam entry kesengalan di petang hari, sally ada bagitau keinginan sally...


Dan, pada tanggal keramat 14th March 2014, sally dengan ini mengisytiharkan...sally dah dapat minum susu pisang woiii...hahahaha...padahal senang je nak cari tapi sebab malas punya pasal kan...gitu la jadinya...tapi sayang...sebab tak dapat cari yang macam dalam botol vitagen tu...so, terpaksa la beli dalam kotak punya...adeh!


Susu daripada jenama Binggrae ni terdapat dalam 3 variasi, ada strawberry, banana dan jugak plain kot...malas nak google..hahaha...thanks to +Ainim Suju sebab dah bagi sally rasa yang strawberry tu...and pisang pun dah rasa...hihihi...alhamdulillah...dah tak meroyan dah...ihiksss..

Oh btw, sebelum korang meroyan sama nak cari...susu pisang ni keluaran Korea...so, kalau nak cari tu..pandai-pandai la...jangan la harap dapat jumpa kat AEON Big mahupun Giant ye..hikhik.. Mohon cari kat kedai yang jual barangan Korea..

36 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Simple quotes using TextCutie :)

2:00:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments





Feel free to copy.

9 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Bila air kena catu.

12:00:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments


Kebiasaan, mmg sally akan bawa bekal ke office untuk makan waktu lunch...sbb kedai makanan di area office sally ni jauh sangat...yang ada pun kedai mamak...tau la kalau kedai mamak..sally ni dah nak dekat 3 tahun kat sini..dah hafal sangat menu dia setiap hari...

Sekarang ni dah musim kena catu air...so, sekarang bawak bekal dalam bekas polystyrene..senang..lepas makan je buang..sebab bukan malas nak basuh tupperware..tapi lebih kepada salah satu cara nak kurangkan penggunaan air..

Korang jangan ikut sally..let's have Green World...hehehe...tapi kalau hari tak kena catu, xdela bawak polystyrene ni haa..bawak je tupperware biasa..

16 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

SlimFast Diet by My Beauty Herbs

10:00:00 AM Sally Samsaiman 30 Comments

Awal bulan March yang lepas, Kak +Mia Liana ada anjurkan satu giveaway...boleh tengok SINI...dan alhamdulillah sally menjadi antara 40 orang blogger yang menang dan mendapat rasa produk ini dengan percuma selama 10 hari...Entry pemenang yang terpilih boleh baca SINI...

Petang semalam sally dah terima produk SlimFast Diet by My Beauty Herbs yang dihantar terus ke office Sally...selamat...mesti tertanya-tanya kenapa ada yang dapat satu ada yang dapat dua kan...kalau yang baca secara penuh mungkin tau sebab apa....untuk baca maklumat lanjut tentang produk SlimFast Diet boleh tekan di SINI dan untuk tengok testimoni, di SINI.

So, hari ni dah bermula la perjalanan sally untuk review produk ni untuk masa 10 hari..hopefully kurussss la lepas ni kan...sebab nak g masuk meminang Yonghwa ni..hahahahaha

^__^

30 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!