Moment.

10:50:00 PM Sally Samsaiman 22 Comments

SBB 2014 - 8/3/2014

Every moments should be captured.

Seriously, bila tengok album gambar lama, gambar konvokesyen, gambar masa zaman sekolah dulu..Tetiba rasa, kalau..kalau la ditakdirkan takde Sally print gambar-gambar ni semua...mesti one tine nanti sally takkan ingat apa yg jadi masa zaman dulu...

Sambil tengok tv, sambil borak-borak dengan ibu...Sambil bukak album masa kecik...Satu-satu ibu cerita..terkekek kekek sally ketawa dengar...ada yang sedih, ada yg kelakar...sampai ada yang takut turun gelongsor..hahaha...

Sekarang guna smartphone...tapi rasanya tak secure gambar dalam phone...buatnya tak sempat copy simpan dalam laptop @ hard disk...terus hilang semua moment tu...Kan best kalau semua nya kita simpan mcm album dulu-dulu...rasa vintage sangat...

22 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Ayam Goreng :P

4:50:00 PM Sally Samsaiman 26 Comments


Lately ni suka sangat makan ayam...
Ayam goreng...ayam goreng yang lumur dengan garam, kunyit..pastu goreng...
sedap gila weh!
tetiba baru dapat rasakan apa yang Upin Ipin rasa bila nampak ayam goreng....
sedapnya wehh makan nasi putih dengan ayam goreng...

Ibu! nak ayam goreng ~

^___^

p/s : hari ni makan ayam goreng je...sedap!

26 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Pemandu pelancong makanan Korea.

9:48:00 AM Sally Samsaiman 18 Comments

Sally-Korea
Dah macam nama penerbangan pulak kan...


Nampak kakak cantik yang pakai tudung coklat tu? Haa..hari ni ada date dengan dia..nak ajak makan makanan Korea dekat tempat yg biasa yang sally makan tu..restoran Gomonae...hehehe...sape nak join?? Meh la join..meh laa..hahaha...

Happy tummy, sad wallet..haha..

^____^

18 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!