Taeyang - Ringa Linga, apa yang best?

3:30:00 PM Sally Samsaiman 22 Comments


Lepas tulis entry senarai lagu KPOP paling best tahun 2013...sally pun lupa nak kongsi salah satu lagu yang sally suka dalam list tu...ye tiada CNBLUE pada hari ni..tolong jangan buat muka terkejut habis tu...hahaha...

Taeyang merupakan salah seorang ahli dalam kumpulan Big Bang...selain daripada Seungri, Daesung, T.O.P dan GDragon yang ramai org minat tu...actually sally suka lagu ni sebab dia macam ala-ala hard-hitting, club banger punya lagu...ye, bahasa mudah dia macam clubbing punya lagu laa...tapi jangan salah faham pulak...sally mmg suka lagu yang head banging...

Lagipun choreography dia sangat awesome..Korang pun tau kan yang CNBLUE mmg band yang tak menari even banyak je lagu CNBLUE yang head banging kan...CNBLUE konsep dia macam Maroon 5...so, kadang-kadang tu sally suka la dengar lagu Big Bang sebab dorang ni mmg awesome...ingat lagi pasal entry yang state income terbanyak artis Korea? Kalau tak ingat pi baca dulu..hahaha...

Okay, panjang...sally saje nak ajak korang dengar lagu ni..hihihi...entry susulan kenapa sally ajak korang dengar lagu ni...kejap lagi sally publish! hikhik..

^__^

22 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Borang Permohonan Online ke Kolej Profesional MARA Sesi Julai 2014

2:27:00 PM Sally Samsaiman 54 Comments

Sebagai salah seorang alumni yang tamat pengajian Diploma in Business Studies daripada Kolej Profesional MARA, Beranang...meh sini sally nak kongsi...berita baik untuk mereka yang nak sambung pengajian di peringkat diploma...boleh lah cuma isi borang untuk kemasukkan Julai 2014 ke Kolej Profesional MARA diseluruh negara...

Link Borang Permohonan Online ke Kolej Profesional MARA : SINI

Untuk senarai program yang ditawarkan, boleh klik : SINI

Walaupun mungkin kolej ni tak la sepopular universiti-universiti yang ada kat Malaysia ni, tapi paling kurang masih ada jugak tempat untuk kita menimba ilmu...bukan universiti yang menjadi taruhan, tapi pengalaman dan juga sikap kita yang menjadi perbandingan...Tak rugi masuk kolej yang kurang popular, janji kita pandai mencipta nama dan ambil pengalaman dan serap segala ilmu selagi mampu.

Ada 6 kolej di seluruh negara, boleh jenguk kat SINI...

Cepat isi tau..permohonan dibuka daripada 4th March 2014 - 18th April 2014 je...

Sape lambat dia la yang rugi..

^___^

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE!

Borang Permohonan Online ke Kolej Profesional MARA Sesi Julai 2015

54 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Apa yang penting?

9:03:00 AM Sally Samsaiman 26 Comments


KERJASAMA!

**alasan sally nak letak gambar CNBLUE..hahaha**

Okay, sebelum korang marah sally...saje nak ucap selamat pagi...nak uptade entry tapi tak sempat nak buat...so, ni entry cukup syarat jela ye...

Breakfast ape hari ni..? Lewat sikit sally berkunjung ye...banyak kerja...even incik boss takde...aishh..

Have a good day ahead! Happy Thursday!

^____^

26 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!