Seharian di Paradigm Mall.

9:44:00 PM Sally Samsaiman 15 Comments

Ingat lagi entry sally yang INI...? Walaupun Ahad, gagah la sally ke Paradigm Mall hari ni dengan Kak Nadia and beberapa lagi kawan dia...hari ni ada meeting sikit untuk next trip...hahahaha...

Kebetulan lepas meeting ada masa kejap nak g singgah ke AirAsia Travel Fair yang di adakan disekitar Paradigm Mall tu...ada 3 tempat yg berlainan, ada bahagian tiket...yang boleh dapat diskaun hampir 20% untuk tiket...ada yang boleh dapat promo Buy 1 Get another 1 Free...mau tak ramai orang kat situ haaa...



Yang sempat sally ambik gambar ni ialah bahagian tengah Paradigm Mall, kat bahagian sini ada promo untuk cuba flatbed, Expedia, makanan yang disediakan di dalam kapal terbang...semua la servis yang ada dan yang disediakan oleh Air Asia...



Kawasan ketiga, kawasan yang ada booth yang nak buat promo percutian...macam pakej nelancong laa...tempat-tempat yang kita nak pergi, nak book hotel ke watsoever, semua ada kat sini...macam biasa laa...tempat persinggahan sally mesti la booth Korea dan jugak Macau, China...hihihi...tak sampai Korea, sampai kat booth pun boleh laa...kat booth Korea, dorang lebih promosikan Busan...sebab tiket Busan mmg murah...dalam RM300-RM400 dah boleh dapat tiket pergi dan balik...tapi tak nak la g Busan, bosan..sbb takde benda...kalau Seoul okay jugak kan..? iye dok..?

So, genaplah 3 hari AirAsia Travel Fair yang buat julung-julung kali diadakan...hopefully tahun-tahun depan ada la lagi sebab harga dia mmg murah gila...promo dia pun boleh buat tak tidur malam kot..hahahaha...nasib baik laa iman ni still kuat...kalau tak ada yg tak makan bulan ni sebab beli tiket..hahahahaha...

^___^

15 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Happy Sunday!

9:31:00 AM Sally Samsaiman 16 Comments

Hari ahad pun bangun sepanjang mungkin..hari ni ada meeting..huwaaaaa..mengantuk..dah semalam tidur lewat sbb dok borak dengan cousin...hehehe....hari ni tak sempat nak selfie...sebab berkejar...


Nah! Ambik gambar yonghwa..genting gambar sally..kepada yg bekerja, selamat bekerja la ye...kepada yg cuti, manfaatkan cuti anda..dengan perkara berfaedah ye..

Happy 

16 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!