To You.

10:51:00 PM Sally Samsaiman 20 Comments

To you.. (you know who are you)

Sally rasa bersalah sangat sebab masa kamu perlukan seorang kawan baik dekat dengan kamu..sally takde...rasa hopeless sangat...

Setiap yang berlaku tu ada hikmahnya...sally harap sangat kamu tabah ye...mungkin cakap senang daripada orang yang merasainya......tapi sally harap kamu tabah la ye...I will always be here for you...you'll always in my doa..InsyaAllah...

Sally doakan semoga kamu cepat-cepat dapat penawar untuk penyakit kamu...sally tau kamu tak setabah yang kamu tunjuk tapi percayalah Allah takkan turunkan ujian lebih daripada kemampuan kita...sama-sama kita berdoa ye...semoga dipermudahkan segala urusan dalam mencari penawar...


20 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Sedih yang tak dapat diluah.

4:22:00 PM Sally Samsaiman 20 Comments

Hari ni..masuk office je dah kena marah dengan dato'...bukan sally seorang la...ramai lagi yang kena..senang cerita semua orang la kena...sbb ada sedikit careless minggu lepas...lepas tu yg jadi tak bestnya bila masing-masing tarik muka...haihh laa...

Lepas tu, muka keluar jerawat...banyak gila pulak tu...tapi jenis jerawat yg merah tu...adoi...mungkin sebab terguna produk yg ada mercury tu..nasib baik la pakai sabun dia je..kalau tak...mau makin teruk muka ni haa...sekarang pakai yang ni pulak...


Biaq pi la mahai ke apa..janji muka ni elok balik...huwaaaa...sedihnya tengok muka sendiri..yang penting..tiada siput yang mati dalam proses pembuatan benda ni ye..tu yang dorang cakap laa...sally bgtau je...

Ada satu berita buruk yang sally dapat tau tentang kawan sally...dia sakit...sally pulak takde kat sisi dia bila dia dalam kesusahan...rasa macam kawan yg tak baik pulak...serius...sally rasa sangat hopeless hari ni...rasa sedih...sedih yang tak dapat nak ungkap..

20 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Sate Minang.

12:00:00 PM Sally Samsaiman 46 Comments

credits : http://oditusufi.blogspot.com/
Sate minang...sape pernah makan..?
Sally kenal sate ni sejak dari kecik lagi...sebab arwah papa suka makan sate ni...and since that la sally jadi suka dengan sate minang ni...

Sate minang ni originally dia datang daripada Indonesia...tapi ramai je yang pandai buat sebab dia tak banyak beza dengan sate kita..cuma yang membezakan ialah kuah dia dan jugak ada taburan bawang goreng...tapi bawang goreng dia selalunya yang digoreng sendiri...sedap weh...

Sejak berpindah ni..dah jarang dah sally jumpa sate minang ni...dah tak tau nak cari kat mana...kalau dah jumpa pun belum tentu kena dengan tekak...haihhh...rindu pulak sate minang pakcik pasar malam Jelatek ni...entah ada lagi ke tidak...

Korang pernah makan sate minang? 

46 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Random Talk.

10:30:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments



Just my 20 cent opinion..

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!