Pemenang Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3)!

4:30:00 PM Sally Samsaiman 56 Comments

Begitu lama sally ambil masa nak random sape pemenang kan..? Nampak tak saje nak bg korang stress tunggu sape yang menang..? hahahaha...ampun! bukan saje..tapi sebab ada kerja sikit...tak sempat nak random kan..hihi...Sebelum tu...kalau yang terlepas tengok senarai peserta, boleh la klik SINI dulu...mana tau kot tak tau korang no berapa kan...

So, pemenangnya...

*drum roll*

Hehehe...so, ni la 5 orang pemenang yang dapat souvenirs daripada sally...diminta pemenang emailkan details kepada sally seperti dibawah...dah pastikan subject pada email tu ialah PEMENANG GA SALLY SAMSAIMAN sebelum atau selewat-lewatnya pada 25th Februari 2014..kalau tak nnt sally bg kat orang lain pulak..hihi..

56 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Kopi Trung Nguyen.

2:30:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments


Trung ape..? Trung Nguyen...kopi ni merupakan kopi yang terbaik di Vietnam...dan selain daripada menjual harga baju dan juga kain yang murah...Vietnam juga sangat terkenal dengan kopinya...

Sebagai peminat kopi...sally mestilah takkan lepaskan peluang untuk membawa pulang kopi ni ke Malaysia...walaupun harganya agak mahal daripada kopi cap kapal api atau cap Hang Tuah tu...tapi seriously! mmg berbaloi kot...tapi berbaloi untuk yang suka kopi laa...

Trung Nguyen ni dijual dengan harga RM16 untuk paket 500g...mahal kan...berkali ganda daripada kopi cap kapal api atau cap Hang Tuah tu...tapi kisah ape..every things that we can't buy the quality we should bear with the quantity...Kalau beg Gucci, LV yang mahal tu pun mampu tutup mata, takkan la kopi nak berkira kan..? amboi! dia punya perbandingan..hahahha...

Jap...nak ambik feels nak minum kopi..hahaha..

^_^

6 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

CNBLUE 5th Mini Album [Medley]

12:55:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments

Cik Sally...kalau tak cerita pasal boyfriend dia berempat ni...mungkin agak pelik...wehh...serius dah lama kot tak cerita pasal dorang...ada nak dekat 5 hari...hahahaha....Sally ada update beberapa kali pasal album terbaru CNBLUE...which is tajuk album tu "Can't Stop" yang juga merupakan single dalam tu...


Boleh baca kat SINI, SINI dan SINI...hehehe...tengok perkataan "SINI" pun dah nampak banyak kali update kan..hahahaha....banyak cakap pun korang bukan nak ambik tau kan...hihi..meh tengok medley lagu-lagu yg ada dalam album ni...


Seriously sally suka gila chorus lagu "Can't stop" tu...bukan sebab Yonghwa yang tulis..sebab music dia macam best...so, kak Iza...Dah sedia nak download lagu dalam album ni..?? hahahha...

^_^

p/s : errr...sesape yang takde idea nak bg sally hadiah apa...boleh la letakkan album ni dalam list korang..hahahaha

16 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Taylor Swift in Malaysia!!!!!!!

11:30:00 AM Sally Samsaiman 24 Comments

Kalau asyik cerita pasal KPOP je sure korang bosan kan? So, hari ni sally nak cerita pasal Taylor Swift...sape yang tak kenal dia kan..setiap kali dia putus cinta ke dia start bercinta ke, dia buat lagu...sure kebabom lagu dia kan...


Penantian para peminat Taylor Swift berakhir apabila beliau mengumumkan bahawa dia akan mengadakan persembahan di Kuala Lumpur pada 11 Jun 2014. Persembahan ini dibawakan oleh Cornetto, dan persembahan sulung Taylor Swift di Malaysia bakal berlangsung di Stadium Putra Bukit Jalil.

So far belum ada pape berita tentang harga tiket, tetapi jualan tiket akan bemula pada 1 Mac ini di laman web Ticket Pro atau dengan menghubungi 03-7880 7999. Selain Malaysia, empat buah negara Asia lain iaitu Indonesia, Filipina, Thailand dan Singapura turut tersenarai dalam siri jelajah Red. Untuk informasi lanjut, layari www.taylorswift.com/REDTourAsia

Hehehe..tetiba terasa macam nak pergi pulak...nak tunggu CNBLUE datang mmg tak la kan...aiseh! Ada sesape minat Taylor Swift kat sini..??

24 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Untuk apa...?

7:30:00 AM Sally Samsaiman 7 Comments


Salam pagi khamis...

Bekerja untuk..? Anda pula bagaimana..?? Mungkin sebab sally takde pape yang sally rasa perlu...sally highlights kan benda yang kat atas ni je sebagai "bekerja untuk"...

Korang mesti byk benda kan buat.

7 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!