Kopi Vietnam.

4:30:00 PM Sally Samsaiman 20 Comments


Tadaaaaa! Ni Kopi Vietnam..orang kata kopi Vietnam antara kopi terbaik didunia...tak tau la kan...sebagai peminat kopi, Sally rasa kopi ni okay laaa..nak kata sedap sangat pun tak..nak kata kurang sedap macam tipu..tapi overall...sally rasa boleh la sokong statement dorang tu..hehehe...

Kat sini setiap hari minum kopi..fuhhh~ heaven!

Sape pernah minum kopi Vietnam?

20 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Travel Quotes.

2:00:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments

Amboi..mentang-mentang tgh syok bercuti bershopping...sampai quotes pun nak kena pasal travel kan..hihihi...


Sally suka sangat travel...sally suka kenal tempat orang...sally suka kenal culture orang...sally suka benda yang luar biasa...ibu selalu marah sebab dia risau bila sally kemana-mana...yela...ibu...naluri risau tu mmg dah sebati dalam diri dia...

Tapi serius la...sally tak berapa suka pergi dengan ibu...sebab rasa tak bebas...semua benda masih lagi dikongkong...yela..mungkin dia risau...tapi sally rasa dengan travel sally akan lebih matang...jadi dengan mengongkong, sally tak berapa suka la...tapi berbeza kalau travel dengan mama...sebab mama lebih mudah dan simple berbanding ibu yang sedikit complex...

Tapi yang paling penting...kali ni sally travel without both of them! hahaha...

May all their bless with me..InsyaAllah :)

17 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Big Bad Wolf makin menggila!

10:30:00 AM Sally Samsaiman 15 Comments

Big Bad Wolf...sape yang tak tau pasal pameran buku yang besar ni...untuk peminat novel-novel english khususnya...mmg akan tertarik dengan harga yang di tawarkan....kalau sebelum ni sally ada update pasal Big Bad Wold yang kembali...kali ni sally nak update harga buku dia pulak!

Ish..ish...time orang tgh sengkek jugak la dia tunjuk habis segala harga yang menyakitkan mata...mau tak nya...yg dah murah dimurahkan lagi...mmg rugi la kalau tak grab 10-20 buah buku kan....mmm...sally tak pasti lagi bila nak pergi...mungkin lepas balik daripada travel..?

Ada sesape yang yang pergi...?? :)

15 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Maafkan saya.

7:20:00 AM Sally Samsaiman 17 Comments





Maafkan saya wahai duit dalam bank..saya tak nak keluar kan awak..tapi terperanjat juga walaupun baru sehari saya kat Vietnam...saya berharap awak masih ada sikit dalam bank bila saya blk..kalau tak nanti saya makan pasir..

Sekian, luahan hatiku..kepada sang duit dalam bank.

-_-'

Boss..nak pinjam 10K..nak shopping...huhu

17 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!