Hello from Ho Chi Minh

5:33:00 PM Sally Samsaiman 23 Comments

Ehem..ehem....bersiaran langsung daripada Vietnam ye..hehehe..sihat ke korang semua? Sally dah selamat mendarat di bumi Ho Chi Minh...


Nah! Ambik gambar budak excited..Hihi...take care tau semua..kalau sempat nanti sally update yang lain..nak shopping baju, kain untuk family kejap..

Love from Ho Chi Minh... :)

23 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

They are my L.O.V.E

12:00:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments



Najmul Asyifa' & Siti Nurul Hidayah.

Perkenalan di KPM Beranang...menjadi titik pertama dalam hubungan kami...I dunno why...tapi mmg sangat senang nak rapat dengan dorang...mungkin kerana kami dah kehilangan ayah pada usia yang muda...atau mungkin sebb ini takdir kami...

Hari Jumaat dan Sabtu...sally habiskan masa dengan mereka sebab dayah dah nak pulang ke Sandakan, Syifa' pun dah nak kena start belajar di UniKL...and I'm happy! too happy until I can't explain the real feels of me...

Sally sebenarnya rindu sangat dengan dorang...sebab jauh kan...nak jumpa susah sangat...tapi alhamdulillah...peluang yg Allah bagi...sally gunakan sebaik yang mungkin...and I just know that I love them so much...I meant really really that much...

May our friendship long last till Jannah :)

18 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

I'm away ~

8:30:00 AM Sally Samsaiman 13 Comments

16th February!

Today was the day.
hari ni la hari yang sally tunggu-tunggu...hari di mana sally akan terbang di awan biru untuk bercuti...ada sesape dah dapat tangkap ke mana hala tuju sally kali ni..??

Okay la...sebenarnya tak jauh pun...nak ke Vietnam je pun...kepda yang mana excited cakap Sally nak Korea tu, sila la bersedih sebab sally belum nak ke sana lagi..belum cukup duit nak masuk meminang Yonghwa...so, tak boleh pergi...hahahahaha...

Flight sally pukul 9am...ni sally update guna fon je...Jangan rindu sally tau! Doakan sally pergi dalam keadaan baik dan juga pulang dalam keadaan yg selamat...InsyaAllah...lepas blk nanti sally umumkan sape yang dapat cenderahati daripada Sally...weee~


13 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!