Struggling.

11:16:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments


Struggle.

Satu perkataan yang terlalu kerap kita sebut...
"Aku tgh struggle utk final exam.."
"Aku tgh struggle untuk jawab test.."
Aku...aku...aku dan aku...

Nak hidup, kena berani ambil risiko.

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Ephyra pada hari yang ke 23.

4:30:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments


Diam tak diam sally dah 23 hari menggunakan Ephyra..dah menghampiri #30dayschallenge sally dalam menggunakan Ephyra....dalam tempoh ni..sally dapat rasa yang sally mmg sangat bertenaga dan juga kulit muka makin cerah...

Tapi yang menjadi masalah sally ialah sally punya parut jerawat...sbb bila dah cerah, parut tu makin nampak laa...hahahah...so, sally masih kena consume ephyra...sebab sally mmg rasa sesuai dengan badan...hihihi... have a great day ahead!

Without filter ye..Nampak lagi parut jerawat -_-

17 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3)

4:00:00 PM Sally Samsaiman 81 Comments

Salam Melancong!

Setiap kali sally pergi bercuti...blog sally akan adakan GA yang bertujuan untuk memberi cenderahati kepada rakan-rakan blogger...Apa salahnya berkongsi kegembiraan dan kenangan kan..? Untuk percutian kali ni...Sally nak buat GA yang ketiga...sebab tak mampu nak beli souvenirs untuk semua orang ...hihihi...

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html


Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3).
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML, dalam entry, jawab satu soalan yg senang, "Kemana Sally nak pergi kali ni?" dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen
Copy Coding Entri Yang Disediakan Ini :
Credits : Kak Mia Liana
GiveAway berlangsung selama 2 hari bermula 14/2/2014 sehingga 15/2/2014 (4PM)

5 orang blogger yang bertuah akan menerima souvenirs (undian melalui random.org) 

81 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Senaman iya iyalah

2:00:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments


Video ni kawan sally yang share...mmg gelak guling-guling masa tengok video ni...kalau rasa tgh stress...mmg sangat sesuai tengok...hahaha...rasanya rancangan MeleTop pun ada buat parody kepada video ni...mmg terbaik la even tak masuk akal langsung apa yang dorang buat...hahahaha...

Have fun bergelak gelek ^_^

7 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

100 Doraemon Secret Gadgets Expo..Hihihi..

11:28:00 AM Sally Samsaiman 19 Comments

Berikutan entry teaser yang sally tulis semalam...hehehe...mungkin ada sesetengah yang dah tau yang sally ni gila kan Doraemon...so, disebabkan ada satu expo 100 jenis gadget doraemon di Viva Home, Cheras...Sally pun gagah la pergi semalam....konon-konon macam terpaksa kan..? padahal...excited dia kemain lagi..hahaha....


Tahap excited tu hampir 200%...kesian dayah sally seret dia kesini...yela...cuba bayangkan kalau g sorang...mmg selfie macam orang gila tau dak? kan nampak pathetic kalau gitu..hahaha...


Abaikan kesengalan tahap kritikal atas ni...eh, korang tau tak sebenarnya doraemon ni warna kuning sebelum dia bertukar jadi warna biru? ada kisah disebaliknya...dan camne dia boleh hilang telinga dia semua la...
 
Pintu ke mana sahaja.













Sally malas nak letak caption laa...korang pun suka tengok doraemon tu je pun kan..? hahaha...sally tak upload banyak kat sini...kalau nak tengok lagi g je kat Facebook Sally...sebab sally set public utk album tu...okay...?

Sorry! sally banyak kerja ni...nak kena siapkan kerja sebab flight esok...babai :D

19 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!