I'm so tired.

11:26:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments

Hari yang terlampau penat..seharian berjalan...fuhhh..sangat la penat...tak larat nak bukak mata dah..tapi esok kena kerja...


Hari ni korang buat ape? Hehehe...InsyaAllah..esok sally blogwalking ye..malam ni penat...nak tidur..nak mimpi cinta hati saya...hahaha...CNBLUE :)

Good night!

18 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Psychologists Say ..

3:22:00 PM Sally Samsaiman 15 Comments


Semalam...kawan sally post something yang buat semua orang jadi pelik, nak marah, benci dan sampai ada yang "bodoh" kan dia...dia update yang dia dah meninggal dunia dan suruh sedekahkan al-fatihah...

Ramai yg marah dengan tindakan dia yang orang anggap macam attention seekers, ada yang rasa dia cuba bodohkan diri...tapi sally yang dah lama kenal dia...Sally tau yang ada masalah berat yg sedang dia pikul...mungkin sampai satu tahap dia rasa dia terlalu tertekan kot...

Sally ada mesej dia, tapi cuma sekadar bertanya khabar la...sebab sally tau..selalunya kalau kita terlalu stress...kita takde niat nak bercakap dengan orang....So, moral sally kat sini...cuba la memahami orang lain...setiap orang tu masalah dia berbeza...kadang-kadang kita kena cuba letak diri kita kat tempat org tu...Jangan judge dia kalau kita tak tau apa masalah dia...

Cuba la faham...Cuba ada sifat empathy...Cuba selami perasaan orang dan jangan menuduh dengan membabi buta...

15 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Teaser lagi...?

11:30:00 AM Sally Samsaiman 18 Comments

Kegilaan sally..selain daripada CNBLUE..hehehe...


I'm here people!! Hahaha..esok sally update tau..sekarang nak gomol-gomol budak biru botak ni...

^_^

18 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!