CNBLUE in Running Man Ep 186!

9:14:00 PM Sally Samsaiman 28 Comments


Sape yang tak tau pasal Running Man...salah satu rancangan realiti yang popular kat Korea...ramai yang minat sebab aksi dorang yang bersahaja...lagipun selalu mesti ada antara artis-artis Korea kegemaran korang jadi dia punya guest untuk episod-episod tertentu kan...?

Seperti mana yang korang tau...kalau yang ikut rancangan Running Man ni daripada awal...mesti tau yang Yonghwa antara artis yang paling banyak join dalam Running Man...lebih daripada ahli kumpualan CNBLUE yang lain...macam Jong Hyun pernah 2-3 kali tapi Jung Shin & Min Hyuk tak pernah!

berita baik utk semua peminat CNBLUE! (errr...mungkin sally sorang je kan..?) semua ahli CNBLUE akan menjadi guest dalam Running Man episod 186 yang bakal ditayangkan pada 23rd February! Penggambaran yang dijalankan pada hari ni dan ada beberapa keping gambar yang tersebar meluas di internet pada hari ni...



Hehehe...tak sabar rasanya nak tunggu episod ni...actually last episod yang sally tengok episod 179..macam dah banyak yang tertinggal...malas nak download sebenarnya....nak tengok online pulak takde masa..takkan nak tengok kat office pulak kan..?? Hihihihi...sama-sama la kita nantikan ye...

Credits : Picture belongs to the owner itself not me.

28 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

I'm not in the good condition.

8:50:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

Well, sally rasa rata-rata orang tau yang sally akan bercuti...nak kena naik flight...tapi apa yang merisaukan sally ialah keadaan sally yang masih belum sihat since 2 minggu lepas...batuk...demam tak kira waktu dan selsema yang kejap ada kejap takde...

Semua mesti dah tau yang sebenarnya kalau kita demam atau tak sihat, kita boleh dilarang daripada menaiki kapal terbang...sally aware dengan perkara ni...dan sedikit sebanyak sally risau dengan keadaan sally pada masa ni....

Honey Lemon.
For past few weeks...sally minum ni setiap hari...Honey Lemon...dah tau la campuran apa dengan apa kan...ianya campuran perahan jus lemon dan juga madu asli....so far sally amalkan ni okay la...batuk lelah dah berkurang...tapi bila pergi kerja, duduk bawah air cond...batuk jadi balik...lagipun cuaca sekarang yang panas terlampau sikit sebanyak membuat keadaan sally makin la teruk...

Sally dah cuba minum air sebanyak dan sekerap yang mungkin...tapi macam takde perubahan...risaunya sally kalau masa nak naik kapal terbang sally masih sakit...

Depressed.

12 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Ole-ole dari Bali.

3:30:00 PM Sally Samsaiman 23 Comments

Dah baca entry pasal pertemuan antara sally dan kak Lieya Von Jay?

Kalau yang follow blog kak Lieya, sure tau yang dia baru blk daripada bercuti di Bali kan...so, masa jumpa dia...ada la sikit cenderahati yang dia beli untuk sally...terharu weh! orang g berjalan jauh-jauh pun still ingat kat kita...terima kasih kak +Lieya Von Jay ..semoga Allah murahkan lagi rezeki akak ye...


Actually satu je sally punya...lagi satu kak Lieya minta tolong sampaikan kepada +Ainim Suju ... hehehe... gaya macam selalu pulak jumpa Anim kan..kantoi! hahahaha... So, Anim...sila tuntut nanti ye...

Alhamdulillah :)

23 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Weekend with Lieya Von Jay & Asha Hana.

1:59:00 PM Sally Samsaiman 22 Comments

Kisah semalam...tetiba setiap minggu jadi minggu berjumpa dengan blogger di alam nyata kan...hahaha...kali ni turn +asha hana & kak +Lieya Von Jay ... minggu lepas jumpa dengan Dayang Deno, Aisya & Anim...kali ni orang lain pulak...tempat pertemuan kali ni dekat je...kat Berjaya Times Square...hihi...alhamdulillah...even baru first time jumpa pun...masing-masing sekepala...


Kali pertama ajar +asha hana makan makanan korea...sebab dia asyik suruh ajak dia makan makanan Korea...untuk restoran pilihan kali ni...kat food court kat Times Square...ni antara 5 restoran yang sally sering kunjungi untuk makan makanan Korea...boleh baca entry SINI...


Tak banyak gambar yang sally ada...sebab semalam hampir 2 jam handphone sally tak boleh nak on...so, harapkan ehsan daripada kamera kak +Lieya Von Jay jela...sedih tau tak..??


Sebab nak borak punya pasal...berhenti kat Secret Recipe pulak...hihihi...konon-konon lepak minum kopi la kan...The Red Velvet...saja je ambik...sebab lama dah tak rasa...huhuhu...

So, harapnya pertemua ni bukan la pertemuan yang terakhir...semoga lepas-lepas ni masih ada lagi perjumpaan yang macam ni...

^_^

22 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Hello Dollar!

9:41:00 AM Sally Samsaiman 22 Comments

Tak sabar nak menunggu tibanya 16th February! traveling for the year...hehehe...boleh tak nak buat azam nak ada 5 kali cop dalam passport sally..? hahaha...amboi...azam dia tak nak kalah kan...kalah Perdana Menteri pulak...hikhik....


ke mana agaknya sally nak pergi ye...mmm....

22 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!