Starbucks Members Card.

8:18:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments


Yeay!
Tadi lepak dengan kakak ipar sally...mmg actually dah lama teringin nak beli member card Starbucks...saje sebab nak kumpul point...Asyik g Starbucks tapi tak kumpul point, rugi la kan...

Ingat nak ambik yang biasa je..tapi yang valentine's punya design ni cantik gila..kan..? Hehehe...



18 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

I need a vacation.

11:00:00 AM Sally Samsaiman 22 Comments


Hehehe...bila tgh cuti semester ni...rasa nak kena bercuti jugak...hehe...serius penat la...bekerja sambil belajar ni...sampai takde masa untuk diri sendiri...mau tak nya...Isnin sampai Sabtu kerja, hari Ahad pergi kelas for the whole day...then sambung balik rutin Isnin sampai Sabtu....

hehehe...I'm counting days to fly away..hopefully !

p/s : tapi serius best kalau dapat picnic macam gambar atas kan..? ^_^

22 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Bride to Be #6

10:26:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments


 
Cuba teka tengah buat ape..? hikhikhik...
Well sebenarnya tgh dalam proses nak jahit beading dekat Veil and jugak buat hand bouquet guna manik...kadang-kadang penat bila ada kakak yang semua benda dia nak buat sendiri...hahaha...yang jadi mangsa adik dia yang comel ni sebab nak kena buat sekali....
 
Alahai kakak ~ ^_^
 
 

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

The Endless Love. Boo!

9:30:00 AM Sally Samsaiman 7 Comments


Hehehehe...bila tengok benda ni kita rasa macam eewwww~
Tapi pada hakikatnya kita tak tau apa yang jadi kan...
So, moral of the story...sila jaga kebersihan ye...
kalau agak-agak ada kena camni...buat-buat la ganti yang baru...hihihi...

Pesanan daripada penaja : Geng Lipas Sejati dgn ucapan... "Ku amat mencintaimu, berus gigi"

7 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!