Oppa! Take me to KOREA! Workshop.

6:30:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments


Hehehee...feeling ke Korea sangat kan...?

^_^

An ardent fan of Kpop/ Kdrama? Travelling to Korea soon?
Planning to cover the drama locations in Daegu & Jeju? 

All the above mention...hahahaha...so, esok nak kena bodek bos supaya dapat balik awal...alaaa...awal sejam je pun...boleh kot ek..? sebab esok sally dapat untuk second session...hahahaha...first time nak join workshop bagai ni haa....so, esok tengok la camne...apa yang jadi...nanti sally update lain ye...speaker dia nanti LittleMissHoo (www.littlemisshoo.com)

ohh! Ainim Suju...jumpa esok ya!

7 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Ketara sangat ek..?

2:53:00 PM Sally Samsaiman 28 Comments

Entry penuh sila ke SINI

Actually dari semalam lagi sally nak tulis pasal ni..tapi lupa...hahaha...persoalan...hahaha...sally rasa mesti korang semua akan jawab ketara kan...sebab sally sendiri rasa benda tu ketara...

Msred atau kak Iza...Sally pernah jugak review dia sebagai follower sally yang ke #1312..hihi...tak sangka sally dia jugak peminat kumpulan CNBLUE...mungkin la tidak segila dan sefanatik sally yang minat ni kan...tapi actually seronok sebab kita ada geng nak cerita...kalau tak selalu sally cerita dengan Iera je...

Actually bukan la sally boleh teka gambar Yonghwa tu...sebenarnya sally ada gambar dia yang tu...pasal tu sally tau gambar tu sebenarnya Yonghwa...idok la dari mata sally boleh kenal...kadang-kadang Yonghwa datang dlm mimpi pun sally tak kenal..eh?

Hehehe...I'm not obsessing, I just love him.

^_^

#throwback : Blue Moon World Tour In Malaysia (24th August 2013)

28 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wasatiyyah = Keseimbangan

11:00:00 AM Sally Samsaiman 8 Comments


Sememangnya Islam menyeru kita supaya bersederhana dalam segala aspek tapi ada certain benda kita kena amalkan lebih daripada sederhana...

Bulan melebih-lebih tapi lebih kepada mengikut saranan yang sepatutnya kita lakukan...terutama dalam bab aurat..

Sama-sama kita jaga aurat kita..tutuplah aurat sebaik dan sesempurna yang mampu..InsyaAllah...

^_^

8 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Al-Fatihah

8:30:00 AM Sally Samsaiman 17 Comments


Happy Friday peeps.

17 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!