Hmmm...~

8:35:00 PM Sally Samsaiman 24 Comments


I'm not moving on...
I hate when these feels come...
I hate myself for not being able to moved on...
I really hate that damn memory...

-_-'

24 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Meroyan tahap dewa.

4:30:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments


Begitu la kekdahnya si sally...suka bebenor meroyan melihat cinta hati dia...cuba bayangkan ek..kalau si Yonghwa ni kahwin..? ish! mau meroyan tahap dewa dia kan...sesuai benor dengan tajuk entry..hahaha...

Hahahaha...actually kan...sally sendiri tak tau apa la yg sally minat kat Yonghwa ni...yang sally tau sally minat dia...tapi takde la sampai tahap nak bunuh diri ke nak terjun laut ke kalau dia kahwin...sebab sebagai peminat...semua benda yang artis kesayangan kita buat yang menggembirakan dia secara automatic, kita mesti akan gembira jugak kan...

Sally tulis ni sebab ramai sangat yg tanya sally, 

"apa sally akan buat bila Yonghwa kahwin..?"

Jawapan sally simple.. I will smile and happy for him...sebab sally bukan bercinta pun dengan dia..(well, psychology yes) Sally cuma peminat tegar...kan..? well yes, Peminat mmg kadang-kadang tu agak susah nak ramal...tapi relax jela...adoi...takkan la artis kesayangan kita tak boleh nak kahwin kan..kesian pulak dia...Dia pun manusia biasa gittew~

tapi ada satu soalan yang kawan-kawan sally takkan boleh jawab...

"apa jadi kalau sally betul-betul kahwin dengan Yonghwa..?"

cer komen jawapan korang sikit...errr...kalau boleh jangan la kejam sangat jawapan korang..nanti sally nangis kang..haaa -_-'

16 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Big Kitty

2:00:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments


For some reason, I just love this scene..

Big Kitty ye..bukan Osman Kitty Bin Hello Kitty dalam MLM tu...hikhik...terasa comel sangat kan...sebesar dan segarang-garang si Taj (Big Kitty) ni...dia boleh jadi selembut-lembut makhluk ciptaan Allah...rasa sweet sangat tengok Taj...dia boleh gesel muka dia kat cermin tu...xtau la camne gaya kalau dia boleh gesel kat budak kecik tu kan...mesti dia jadi manja gila....pastu dia boleh angkat tangan dia separas dengan tangan budak kecik tu...MashaAllah...suka sangat!

Apa la yang budak tu buat sampai Taj boleh jadi lembut gitu ek..?

^_^

9 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Big Bad Wolf is back!

12:30:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

Kalau tahun lepas sally ada cerita pasal pengalaman sally kat Big Bad Wolf 2013, tahun ni sally tak nak ketinggalan...

to all book lovers! the Big Bad Wolf is back!

Untuk yg xtau apa dia Big Bad Wolf (BBW)...BBW sebenarnya satu pameran buku yg besar dan menawarkan hampir 3 juta buku dengan harga diskaun sehingga 85%-95%...yes! 95%! Cuba bayangkan...kalau buku yg kita beli kat Popular atau Kinokuniya dengan harga RM38-RM49, dekat BBW kita boleh dapat dalam lingkungan harga RM8-RM12 je! gila tak best..??

Tahun lepas sally dapat grab 3 buku je...tu pun terasa sangat sikit sebab time tu poket tgh "diet"..hahahaha...so, sebab tahun ni dah dapat tau dengan lebih awal...sally dah prepare duit utk kesana! InsyaAllah...

sape yang pergi BBW 2013..? sape nak pergi lagi tahun ni..? hahahaha

^_^

12 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Powerbank udah nyampei~

10:34:00 AM Sally Samsaiman 30 Comments

Dalam hujung bulan lepas...sally ada cerita dalam entry SINI yang sally dalam proses nak beli powerbank kan..? Lepas CNY tu kawan sally buat promotion pulak...sally pun apa lagi...terus berdesuuup beli kat dia....hahaha...

Actually powerbank sally dah sampai kelmarin, tapi sebab sally mc...so, semalam baru la dapat bukak dia...pastu baru hari ni pakai kan....so, baru la hari ni update...hikhik....


Complete kan? Lepas ni takde la risau nak travel...ni manjang risau bateri habis je...al-maklum la kan guna smartphone...bateri bukan main laju lagi berjalan...hikhik...kalau korang berminat nak beli powerbank Pineng yang original...boleh la boleh la whatsapp LekaihsStore (Naza) - 016-6089250 takpun cari je kat Instagram dia... @lekaihsstore

p/s : Lepas ni tak risau dah kalau g travel..hikhik

30 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!