Wordless Wednesday!

8:30:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments


The believers, will always benefits.
Believe in Allah and you'll get the ways.
InsyaAllah.

6 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday!

6:30:00 PM Sally Samsaiman 8 Comments



Awesome thought haa..?

8 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday!

2:20:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments


Do pray for my success ya :)

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Back-Hugging Scene in Korean Drama

12:32:00 PM Sally Samsaiman 20 Comments

Entry kpop yaww~
Kalau tengok drama korea kan...ade certain scene yang kita rasa nak ikut sama feeling kan...lagi-lagi kalau peluk daripada belakang...alaaa...mengaku jela kan...kan...kan...?

ke tak ni..? hahaha...x kisah laa...sini sally kongsikan 10 scene yang sally ambik daripada sumber...cuba tengok..hehehe...ye ke tak scene yang feeling ek..?
 
1. Park Shin Hye and Lee Min Ho in The Heirs / The Inheritors


2. Lee Bo Young and Lee Jong Suk in I Hear Your Voice


3. Gong Yoo and Yoon Eun Hye in Coffee Prince


4. Lee Seung Gi and Bae Su Ji (Suzy) in Gu Family Book


5. Im Yoon Ah (Yoona) and Jang Geun Suk in Love Rain


6. Park Shin Hye and Jung Yong Hwa in Heartstrings
 
*kalau ikut hati...tak rela tengok scene yang ni woo...hancur berderai hati sally...hahaha...benci Yonghwa...curang! errr...chop...ter emosional kejap...ampun!

7. Hyun Bin and Ha Ji Won in Secret Garden


8. Lee Min Ho and Park Min Young in City Hunter


9. Choi Min Ho and Choi Seol Ri (Sulli) inTo The Beautiful You


10. Jo Hyun Jae and Lee Yo Won in 49 Days
 
 
Ada yang lain ke..? entah...sally dah tengok beratus drama korea...Sally rasa dalam You're Beautiful pun ada jugak kot...ke takde ek...? scene mana lagi yang korang suka dalam drama..? kongsi laa...yang mana tak minat tu...mohon senyum je ye :)

20 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com

12:02:00 PM Sally Samsaiman 22 Comments

Hehehe...sebelum terlambat..nak kena join segmen kakak the very the gojess...kak +Farah Waheda Wahid 


http://www.bubblynotes.com/2014/02/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

Dah lama sangat kot Bubblynotes.Com tak melancarkan segmen...dan kini Tora datang lagi... ooopsss... salah pula... dan kini dengan ini saya lancarkan segmen ini khas buat rakan2 blogger di luar sana. *_^

Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com pernah dilakukan dulu sekali di SINI dan hari ini...segmen ini bermula dari, 4/2/2014 SEHINGGA 5/2/2014, jam 1.00 petang... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tak, retis atau tak dijemput untuk memeriahkan segmen ini... Tujuan? Nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow dan juga review entri2 terbaik dari blogger2 yang menyertai segmen ini yang dipilih oleh Pakcik Random.Org...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.
4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini.

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2. Pemenang akan diumumkan pada 7/2/2014.
3. Para pemenang akan diminta untuk memberikan link satu entri terbaik mereka untuk direview oleh Cik Puan Bubbly dalam tempoh 3 hari dari tarikh pengumuman pemenang. If not... Pakcik Random akan roll the dice once again... ^_^

22 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday!

9:30:00 AM Sally Samsaiman 8 Comments


8 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!