Waiting for fifth mini album of CNBLUE

9:33:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

Blue Moon World Tour dah selamat dan selesai...CNBLUE kesayangan sally pun dah selamat sampai ke Korea..weee~
weee~

Skrg ni masanya untuk menanti album terbaru CNBLUE...hehehe..selepas 4th mini album yang bertajuk Re:BLUE yang release awal January 2013...

CNBLUE will be releasing their fifth Mini Album full of self-composed songs in February of 2014. Please, look forward to their comeback of even-more mature and fabulous, all four members of CNBLUE!

Dah masuk February..and I'm really waiting for the incoming fifth album..hehehe...wehuuu...CNBLUE please release it as soon as possible!

CNBLUE, hwaiting!


12 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Doktor Hensem.

6:15:00 PM Sally Samsaiman 26 Comments

Amboi..laju je bukak ek..nampak title hensem je terus klik kan..hahaha...Doktor..selalu kalau doktor mesti kita kategori sebagai lelaki yang hensem..mungkin sbb profession ni masih kurang dikalangan lelaki kan....


So, ni doktor hensem kesayangan sally..hahaha...boleh jadi setiap hari pura-pura sakit sebab nak jumpa dia..hahaha...okay, tipu je..sally tak tau nak cite apa..Alhamdulillah..demam dah makin kebah..asthma pun dah kurang...tapi minyak angin tetap setengah botol..

Esok masuk office baru sally blogwalking ye..hari ni nak rehat....

26 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Kenangan lalu.

4:13:00 PM Sally Samsaiman 20 Comments


Biasanya dalam whatsapp kita akan ada specific group..sama macam sally, kami ada satu group untuk kawan-kawan kelas masa form 4 & 5... Masa sekolah dulu...form 4 & 5 akan sama kelas...so, maknanya 2 tahun la kami bersama...

Bila dalam group tu..macam-macam la...sampai la terkeluar gambar masa tahun 2006...masing-masing muka epic gila...comel je rasa masa sekolah dulu..tudung pun silang je..Hihi...

Korang ada kenangan masa sekolah? Yang dah tinggal sekolah 10-20 tahun mesti lagi best kan? Mmm..kenangan..kenangan....

20 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

I'm on MC

1:24:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments


Lepas kena serangan asthma semalam..dapat la mc hari ni...sekarang dok la melepak kat rumah..tengok Lawak ke Der 3...subscribe kat astro je pun...

Korang sihat hari ni...?

17 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Bride to Be #5

10:00:00 AM Sally Samsaiman 12 Comments


Makin hari makin menghampiri bulan May...bulan dimana kakak sally akan menjadi isteri orang...sedih pulak rasa...huhuhu...yela...mana tak nya...kakak dah la sorang tapi dah nak jadi isteri orang...terharu kot....

Bride to be project kami bersambung untuk majlis nikah pulak...Sabtu lepas pergi mencari beads untik jahit atas veil kakak, cari barang untuk doorgift and pergi tukar duit untuk pergi melancong..hehehe.... Ada rezeki lebih sikit sally belanja dorang makan...dah lama rasa takde keluar duit untuk belanja mama & kakak...



Mohon abaikan kesengalan kakak sally tu..hahaha...dia mmg perangai pelik-pelik sikit...hahahaha...tapi spend masa dengan family mmg best kan...buat benda mengarut pun rasa seronok...hehehe...minggu ni tak tau lagi apa project dia nak buat...rasanya doorgift untuk budak kot..

^_^

12 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!