Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.

10:00:00 PM Sally Samsaiman 103 Comments

Sticky Post ye

Mai dekat! Mai dekat! Ni segmen cari kawan, bukan segmen cari jodoh...hehe

Lately ni sally jarang blogwalking sebab sally dalam mood final exam...sebab tak nak hampakan korang...Sally buat satu segmen...sambil korang cari kawan, sally blogwalking...okay tak ni..?

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Syarat-syaratnya:

  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Copy Coding Entry Yang Disediakan :

Segmen ini akan berlangsung dari  12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm)

2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati (undian melalui random.org) 
 
Segmen inspired by mentor kita : Mialiana.com

**untuk letak link blog, mohon ikut tutorial yang ni...takut kena SPAM je ye...hihi...**

103 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday!

8:30:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments


Berhati-hati dalam cari "amanah" dalam pekerjaan.

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday!

6:30:00 PM Sally Samsaiman 5 Comments


I'm talking about myself. Pity you Sally. Boo!

5 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Giveaway Blogger SS

3:36:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments

http://shafiquestevenson.blogspot.com/2014/01/giveaway-blogger-ss.html
Dah 2 kali tuan tanah ajak join...sebab kekangan masa tak dapat la join...tapi hari ni ada kelapangan sikit...kerja masih ada tapi curi masa kejap la...hehehe....

Syaratnya, tulis sesuatu yang positif tentang diri yang membolehkan diri ni diklasifikasikan sebagai blogger berkualiti bukan blogger syok sendiri...

Mmmm... sebenarnya susah nak cari benda yang positif dalam diri sendiri...ok la...senang cerita...sally menulis blog sebab sally suka...sally suka berkongsi dengan orang...sally bukan jenis yang meluah perasaan kepada parents atau adik beradik..macam yg blogger lain tau kawan baik sally takde dekat dgn sally...so, medium yang ada ialah menulis...dulu selalu tulis diari...tapi dalam diari tak best...

So, dalam blog ni banyak cerita tentang diri sendiri...ada sikit perkongsian ilmu...tips...dan sally akan kongsi apa yang sally rasa perlu dikongsi...sally bukan blogger yang macam reporter...tapi kalau sally rasa benda tu sally nak share then sally share...terpulang orang nak nilai camne...Sally bukan menulis untuk bagi orang puas hati...Sally kongsi apa yang perlu.

Rasanya tu je kot...kalau korang nak join...korang klik kat banner tu je..okay..? ^_^

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday!

3:30:00 PM Sally Samsaiman 5 Comments


"Senyum" je bila membayangkan dia ada kat New York semalam untuk Konsert Blue Moon World Tour

-_-'

Datang la KL lagi...wuuu~

5 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday!

2:05:00 PM Sally Samsaiman 13 Comments


Facts : Rasulullah SAW akan mengunyah sebanyak 40 kali untuk membiarkan makanan itu betul-betul lumat agar perut kita senang memproses makanan itu.

13 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday!

12:08:00 PM Sally Samsaiman 13 Comments


So..? what are you waiting for..? : )

13 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday!

10:30:00 AM Sally Samsaiman 4 Comments


Move On, Get a life.

4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday!

8:22:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments


err...sally bukan ummi...sally anak dia yg bawah tu..hehehe

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!