10 Tips for better sleep :)

9:01:00 PM Sally Samsaiman 20 Comments


Good night semua...off to bed...penat la hari ni...bukan penat badan...penat otak...hehehe..

p/s : Sally tak boleh follow tips no 2 tu...ampun!

20 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Bila ibu pulang dari kampung.

3:42:00 PM Sally Samsaiman 34 Comments

Keropok lekor losong dan ketupat palas yawww~
Hehehe...lupa nak bagi tau yang ibu sally dah selamat pulang ke KL semalam dengan cousin sally...ibu sempat la ke Terengganu untuk berjalan ke rumah adik dia...means makcik sally laa...setiap kali kalau ibu balik kampung sally akan pesan 4 benda which is ketupat palas, serunding daging & serunding ayam, budu dan jugak keropok lekor..hehehe....

Alhamdulillah...semua dapat...

p/s : tu masa breakfast pagi tadi...saje tunjuk waktu petang biar korang terliur...hehehe...jahat tak..? : )

34 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Mission not so impossible.

11:22:00 AM Sally Samsaiman 30 Comments


Hahahaha...sally mmg tgh buat something ni...harap sangat semuanya dapat jadi kenyataan....

Sally mintak maaf sangat kalau 2-3 hari ni entry merapu...sally update jugak supaya blog tak sepi..hehehe...nanti korang rindu sally pulak...sebab sally tgh cuba buat sesuatu yang urgent dan sangat penting....and I just got 2 month to make it happened and to make it reality...

Korang doakan sally tau!

Much love & hugs! :)

30 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Jodoh lagi..?

9:45:00 AM Sally Samsaiman 22 Comments


Untuk yang suka cari jodoh kat blog sally...well, sally assume yang cari tu perempuan la...dah g keluar...cari jodoh...kot tersepit kat pokok ke hape...

hikhikhik...

Happy Tuesday kesayangan semua! :)

22 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!