Penat...!

11:15:00 PM Sally Samsaiman 19 Comments

Hai korang!

tetiba kan hai orang malam-malam...hehehe....niat di hati nak blogwalking...nak balas komen...tapi baru balas 2 komen, mata dah nampak vision Yonghwa lambai-lambai tangan...hehehe...dalam erti kata lain sebenarnya dah mengantuk sangat...yang tersangat....punya sangat...punya sangat mengantuk...

Nampak tak berapa punya mengantuk tu..?? mau tak mengantuk....hari ni for the whole day ada site visit kat Melaka..! sampai je rumah, kaki dah macam nak tercabut...memang hari yang letih but yet I'm happy! banyak benda dapat belajar hari ni....

Apa yang sally buat kat sana...? esok la sally story ek...serius penat...sorry! Esok jugak sally blogwalking ye....

Love & Hugs! Good Night! ^_^


p/s : Kesayangan sally pun dah tido..hikhik :P

19 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Calender Doraemon

11:00:00 AM Sally Samsaiman 24 Comments



Semalam masa jumpa Ain, dia bagi kalender ni kat sally...dia kata kawan dia bagi tapi sebab dia tau sally suka doraemon...so, dia bagi la kat sally..hehehe....

tahun ni asyik tengok kelender kesayangan sally je...kat office tengok kalender CNBLUE, kat purse tengok kalender doraemon...hehehe...my most biggest obsession!

p/s : Still belum berkesempatan nak ke Expo Doraemon lagi -_-'

24 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

2014 Melaka World Solar Valley Tour Media dan Blogger

9:30:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments

Hari ni sally dengan Ainim akan mengikuti satu event bawah kelolaan SEDA Malaysia...dulu dorang pernah buat sekali masa Sally kena attend wedding kawan kelas sally kat Melaka tu kan...tapi sally tak join kan...so, kali ni sally ikut jugak sebab ada kelapangan....yela...final exam pun dah tamat...so,kita enjoy!

Hehehehe....hari ni mungkin tak sempat nak update blog...kalau ada pun mungkin entry auto publish je...sebab macam malas je nak update blog pakai handphone...okay, tu sebenarnya alasan je...hahahaha....nanti kalau sempat...sally update live dari Melaka ek...lagipun sally nak sambut saranan kerajaan ni...tahun ni kan tahun melawat Malaysia....hikhik...


doakan keselamatan kami ye....

p/s : Nak g cari jodoh laa....cari orang Melaka sorang...dah alang-alang korang suka search jodoh dlm blog sally kan....lalalalala~ :)

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!