CPUV Nuffnang..?

9:30:00 PM Sally Samsaiman 15 Comments

Lepas dapat CPUV yang pertama bulan December yang lepas...tetiba petang tadi sally tengok ada satu lagi CPUV yang dah dikreditkan.....


Start date iklan tu 8 January...tapi sally tengok setiap hari Nuffnang...tak pernah pun terima iklan tu...alih-alih petang tadi dah credited....dapat RM0.02 sen je...padahal pagi tadi sally bukak kot Nuffnang...takde pulak....huhuhu...sedihnya...dah la susah nak dapat CPUV...pastu tak tau pape tetiba dah credited....mmm...takde rezeki mungkin...

Ok, ni sadis...

p/s : kalau tak nak sally sedih...klik la iklan sally selalu...so, biar sally dapat lagi banyak CPUV...hehehe...tolong ye :)

15 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Nama sally apa..? :P

4:24:00 PM Sally Samsaiman 35 Comments

Klik gambar untuk lebih clear ^_^

Hehehehe...Aisya ada bagitau sally yang dia akan ke semenanjung untuk menghadiri satu temuduga...so, disebabkan dia ni agak minat jugak korea macam sally...setiap kali sally g makan korean food dia akan keluar statement,

"nanti datang semenanjung nak suruh sally bawa g sini dan sini dan sini.."

So, next week..insyaAllah dia akan ke KL...so, kena la tunaikan janji..hehehe...tapi sebelum tu kena la ada contact number kan....so, semalam ber whatsapp la dengan dia...and kat atas tu la conversation dia...

Kesimpulannya, lepas ni sape yang save no sally...mohon letak nama seperti yang diatas...hahahahaha....

^_^


35 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Lagi kisah Jodoh -_-

2:01:00 PM Sally Samsaiman 15 Comments


Lagi keyword pasal 'jodoh'...hahaha...tapi kali ni sally mmg tak tau nak cakap apa...nak gelak ke nak marah...? adeh! blog sally dah macam blog mencari jodoh dah gamaknya...hikhik....

"MENCARI JODOH DISELURUH DUNIA AND NO HANDPHONE"

what did you expect when you type this man..?? hahaha...

**garu kepala**


15 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Bila ibu balik kampung dan tinggal anak dia.

12:00:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments




STRESSFUL!!!

Hahaha...since hari selasa lepas lagi ibu dah balik kampung ikut sepupu sally yang bercuti panjang....dah la for the whole week ni sally cuti jugak...tapi sebab ada paper hari Rabu dan ada event esok dengan +Ainim Suju ....

Aigooo~ kena tinggal dengan ibu...terpaksa la berdikari...selalu balik kerja je ibu dah siap masak...ni balik pergi mana-mana...abang sally buat muka seposen sebab lapar...terpaksa la adik buat buat-buat rajin g dapur masak...kang kalau suruh makan maggi, banyak bunyi pulak...hahahaha....

Tu kat atas tu dorang berjimba dekat pantai depan rumah nenek sally...hehehe...untung la rumah dekat depan pantai...dengki!!

^_^

16 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

The Story of CNBLUE “NEVER STOP” dah mula ditayangkan.

10:00:00 AM Sally Samsaiman 12 Comments

Sally pernah cerita pasal filem dokumentari CNBLUE dalam entry SINI dan SINI...



Hari ni 17th January 2014...huhu...dah keluar dah kat pawagam dekat seluruh Jepun...menci...menci...kenapa Jepun je...

"the movie will include members private life as well, concert scenes, interviews etc"
"there will be a scene taken from their house in the movie during the recording was Jung Shin turn in cooking. he said, "I did my best at that time.."

Jong Hyun mentioned recording of movie in their house was really opened. He said he showed everything!!

This film will focus on CNBLUE's behind-the-scene footage from their personal life, world tour and other promotions.


SUMBER

CNBLUE kan suka pilih kasih tau...sob...sob....Tak nak kawan dengan CNBLUE 2 jam...serius...serius ni...haaa...merajuk kejap...hehehe....takpelaa...tunggu album terbaru CNBLUE jela...hopefully akan release tahun ni...hehehe....

CNBLUE! Daebak!

p/s : Happy Thaipusam & Happy Holiday!...
Guess what..? minggu ni sally kerja hari Isnin lepas je...seminggu sehari je kerja..? :)

12 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!