Ucapan terima kasih Syifa' Azhar.

8:30:00 PM Sally Samsaiman 19 Comments


Assalamualaikum. Alhamdulillah jenazah adik sudah selamat dikebumikan pada jam 12am semalam. Saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua kawan-kawan, guru-guru dan juga kenalan arwah adik Atikah Azhar yang datang melawat jenazah dan mendoakan arwah. . 

Saya disini mewakili keluarga saya, ingin mengucapkan terima kasih kepada yang hantar sms, call, dan post di fb untuk ucapan takziah sama-sama mendoakan arwah. Maaf, saya xdapat nak reply semua msg. 

Disini juga, saya ingin memohon kepada pihak-pihak yg berkenaan untuk berhenti membuat spekulasi tentang kematian arwah adik. Keputusan post-morterm yang diterima bahawa tiada unsur-unsur jenayah dan diklafikasikan sebagai kematian mengejut. . 

Sama-samalah kita doakan supaya arwah adik tenang di sana . .

Status ni dikeluarkan oleh Syifa' di Facebook dia...alhamdulillah...semua urusan pengkebumian dah selamat dan selesai...dan sally harap jangan ada antara blogger yang keluarkan artikel yang tak sepatutnya...sama-sama la kita jaga aib arwah...niat sally kat sini supaya takde yang keluarkan beita yang tak elok...ada yang sally perasan keluarkan berita yang tak sepatutnya....

Sebagai seorang sahabat, sally mohon...semua artikel yang tak betul tu jangan la paparkan...sebab boleh mengaibkan kepada keluarga mereka...sama-sama la kita doakan segala kebaikkan, ketenangan buat arwah...dan semoga syurga buatnya...InsyaAllah...

19 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

KPM Beranang...tetap dihati....

6:43:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments


Hari ni cuti...plan ni dah lama dah buat...since Syifa' dah confirm nak sambung belajar....tapi sebabkan berita kematian adik dia...plan yang kami buat tergendala...tapi sebab kami dah janji dengan kaunselor untuk jumpa dia...jadi sally teruskan juga planning tanpa Syifa' dan Dayah....


Well, sini la tempat sally habiskan masa 3 tahun untuk dapat diploma...sebab sally takde la pandai sangat...so, ambik la diploma...alhamdulillah...kat sini banyak sally belajar tentang hidup...cara nak survive...kawan mana yang akan ada bila kita susah...kawan mana yang akan tikam belakang kita untuk capai kepentingan dia...


Sally kesana dengan Iera (tudung pink tu)...memang rapat dengan dia since semester satu lagi....Zuraihah (tudung hitam) pun sama...sebab masa sem 2 tu sally dah tak sama dengan Iera...so, start la rapat dengan Zuraihah...Lepas habis diploma, Zuraihah dah kahwin dengan orang Beranang...so,tadi sanggup dia ambik half day sebab nak jumpa sally....


Pergi makan...borak-borak....and I have to admit...I miss them so much....memang susah sangat nak jumpa...padahal KL ni bukannya besar...tapi sebab desakan, kekangan masa....jadi susah nak set time....sedih...terharu pun ya....

p/s : lama sally tak update fresh ek..? Sorry...mood tak sampai...masih sedih...jenazah arwah Najwa dah selamat dikebumi semalam lepas dia sampai ke Penang menaiki MAS Kargo...

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!