Babies.

6:30:00 PM Sally Samsaiman 13 Comments


Pernah kena camni..??

Sally pernah la kena 2-3 kali...tapi yang pelik bila tak kena layan baru sally kena...kalau sally layan dari awal takde pulak kena...hehehe....

Ibu-ibu kat luar sana tu...kenapa baby buat camni ek..? macam curious!!

13 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Alololo...Kesian~

4:30:00 PM Sally Samsaiman 19 Comments


Mungkin dah ramai yang tengok gambar ni...tapi sally suka sangat tengok gambar ni...dah la papa singa handsome....hehehe...

  1. Baby singa gigit ekor papa singa sebab nak gurau...
  2. Papa singa marah, pastu nak kejar baby singa....
  3. Papa singa dapat tangkap baby singa, kira macam nak marah la kan...
  4. Papa singa kena marah dengan mama singa... (Singa pun takut bini wooo~!)
Kesimpulan kat sini...keluarga tu selalu buat kita rasa selamat...sally rasa sangat happy bila berada dekat dengan keluarga sebab kalau ada masalah...boleh mintak pendapat kan...sebab selalunya point of view daripada keluaga mungkin sangat berbeza dengan pendapat yang kawan-kawan sebaya kita bagi...ada lebih sikit la kadar rasional dorang berbanding kawan-kawan...

Hehehehe...korang rasa benda yang sama tak...??

19 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Senarai movie yang akan release 2014.

9:30:00 AM Sally Samsaiman 16 Comments


weeehuuu~ ada senarai movie yang akan release tahun ni...starting daripada January sampai la December 2014...kepada kaki wayang, sally rasa korang kena ada checklist ni...mungkin tak la accurate sangat...tapi at least confirm keluar tahun ni laa....

Sally tgh counting days untuk How to train your dragon 2, Transformer 4 : Age of Extinction, Step Up All In, The Expendables 3 dan yang paling penting sekali...The Hunger Games!!

Weeee~ tetiba terasa excited pulak...tapi yang penting sekali...sally tak sabar nak tengok Fast Furious 7 April 2015!

Aisya, pinjam buku The Hunger Games boleh...? *begging face*

16 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!