Not feeling well :'(

3:29:00 PM Sally Samsaiman 40 Comments

Honestly!

Hari ni bangun pagi tadi...rasa badan tak sihat sangat...badan rasa lenguh...kena selsema...nak bangun pagi tadi pun kena bergantung kat kerusi...nak pegang barang pun rasa tak larat sangat....tak tau kenapa tetiba kena camni...sebab selalu kalau nak demam akan ada tanda-tandanya laa tapi ni takde...

Mungkin sebab penat sangat kot...rasanya semalam takde kena hujan pun...kalau kena pun blk daripada exam tu dah terus mandi,solat semua....macam kena demam urat pun ye jugak...sekarang ni tgh selsema...daripada pagi tadi dok asyik bersin je....


p/s : terasa kepala berat...mcm nak jatuh je kepala ni -_-'

40 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

LeesSang in Malaysia!

12:10:00 PM Sally Samsaiman 26 Comments

Sabtu minggu lepas, peminat Running Man semua happy sebab Lee Kwang Soo in Malaysia! Kegembiraan berterusan bila lagi sorang cast Running Man akan datang ke Malaysia esok! kepada yang minat Running Man...mesti tau Monday Couple's Gary....

Gary merupakan salah seorang ahli dalam hip hop duo terkenal kat Korea, LeesSang....Gary dan jugak rakan kongsi dia Gill akan hadir ke Malaysia untuk 2013/2014 LeesSang 1st Asia Showcase in Malaysia....


LeesSang is a Korea’s iconic hip-hop duo with Gary (Kang Heegun) and Gill (Gil Sungjoon), one of the most popular hip-hop duos in Korea. Last year in 2012, Leessang’s nation wide concert tour across 10 cities in Korea was a huge success with all tickets sold out within minutes, proving Leessang’s popularity as a hip-hop artist. In 2013, LeesSang successfully ran their first concert in New York and LA, with their broadening fan base worldwide

Now, Gary is earning fame across Asia thanks to the Korea’s hit variety show, “Running Man”. Fans in Singapore, Hong Kong, Shanghai and Beijing were lucky to see Gary recently through “Running Man” fan meeting. Gill is also a co-emcee for “Infinity Challenge”, the most popular variety show in Korea, loved by a lot of fans with his friendly character.

 

LeesSang ni mmg duo hip hop yang famous la kat Korea...dah la ada syarikat sendiri...kira mmg bagus la dorang ni...hehehe...macam biasa la...sally suka update je...tapi sally tak pergi pon...unless dapat tiket free laa....hahahaha....nak cuba nasib kat Era.fm pun malas...hahaha...

Sape ada tiket esok..?

26 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!