New Year Giveaway with Eversoft Skinz Youth Recall by AJ

2:33:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments

Dipenghujung tahun 2014 ni...Sally nak join satu giveaway anjuran daripada kakak cantik kita, AJ...

Giveaway pertama kali ini khas untuk para pembaca blog AJ dengan kerjasama dari pihak Eversoft Skinz....So, tanpa buang masa...jom kita tengok syarat-syaratnya...


1. Tepek banner di atas

2. Tulis entri bertajuk "New Year Giveaway with Eversoft Skinz Youth Recall by AJ"
Dalam entri tersebut mestilah dinyatakan mengapa anda harus memenangi rangkaian produk Eversoft Skinz Youth Recall dan juga lengkapkan slogan "Eversoft Skinz menjadi pilihan untuk kekal cantik di Tahun Baru 2015 kerana......."

3. Follow blog www.ayuejean.com, Like Facebook Page Blog Cherita AyueJean dan Facebook Page Skinz dan juga follow instagram @ayuejean.

4. Tinggalkan link entri di ruangan komen. Senarai peserta akan diupdate dari masa ke semasa.

5.  New Year Giveaway with Eversoft Skinz Youth Recall by AJ akan berlangsung dari 26th December 2014 sehingga 4th January 2015 (11.59 malam)
  
Hadiah :

5 (lima) x Rangkaian Produk Penjagaan Kulit Eversoft Skinz Youth Recall bernilai RM 250 setiap satu.
Pemenang akan dipilih berdasarkan entri dan slogan yang paling menarik dan kreatif.
Pemenang akan diumumkan pada 7th Januari 2015
 
Mengapa anda harus memenangi rangkaian produk Eversoft Skinz Youth Recall..?
 
Sebab saya berazam nak cari jodoh tahun depan...jadi muka kena la cantik jelita...baru Taufik Batisah pandang kan! hehehe...okay, tak....sebenarnya Sally masih mencari produk yang sesuai dengan kulit Sally dan yang mampu menghilangkan parut jeragat yang ada kat muka ni...Kalau boleh Sally nak bebas daripada masalah kulit berminyak, jerawat dan kulit kusam..
 
Slogan :

"Eversoft Skinz menjadi pilihan untuk kekal cantik di Tahun Baru 2015 kerana kuasa 5 yang ada pada produk ini yang mampu menyucikan, membersih secara menyeluruh, merubah warna kulit, merawat serta dapat melembapkan kulit" 

You Might Also Like

18 comments:

  1. all the best Sally !!
    wahhhh teruja nak join !!

    ReplyDelete
  2. kita nak join! hehe
    http://lyanasstudio.blogspot.com/2014/12/new-year-giveaway-with-eversoft-skinz.html

    ReplyDelete
  3. salam...singgh cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/new-year-giveaway-with-eversoft-skinz.html

    ReplyDelete
  4. goodluck kak sally harap kita berdua menang muahahahahaahha

    ReplyDelete
  5. Terima kasih kerana sudi menyokong dan menyertai Giveaway AJ...
    Untuk maklumat, tarikh tutup penyertaan dilanjutkan kepada 10 Januari 2015...
    Sila semak senarai peserta di :
    http://www.ayuejean.com/2015/01/senarai-peserta-new-year-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. hai singgah dari segmen yang sama :) done follow #1652 btw good luck :)

    ReplyDelete
  7. shad singgah sini dari segmen sama,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2015/01/new-year-giveaway-with-eversoft-skinz.html

    ReplyDelete
  8. gudluck sally!

    menyinggah dr segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  9. Congrats sis awak menang wiwiwi :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!