Maggi Royale : Korean Spicy Braised Beef.

1:48:00 PM Sally Samsaiman 28 Comments


Kalau dah Sally kan...nampak je perkataan "Korea", "Korean" terus dia excited..hahahaha...begitulah kisah seorang perempuan bernama Sally tu haaa...kekeke

Tengok iklan kat TV, nampak sedap gila kot maggi ni..hahaha...dia actually yang nampak sedap part dia angkat daging tu..huhu...tapi jangan terpedaya la...dalam paket tu mmg Sally confirm dan sangat sure yang takde daging dalam tu melainkan korang letak la sendiri...

Rasa da macam mana?

Sedap!

Itu mmg Sally tak nafikan...serius dia mmg sedap dan sangat sedap...Sally mmg sarankan korang cuba maggi ni...walaupun kalau nak diukutkan rasa dia hampir sama macam Mee Hailam je tapi ni sebab edisi Korea so, lain sikit la...rasa pedas dia mmg ummphh!

Happy Luncheon! :)

You Might Also Like

28 comments:

  1. Mak mertua kita pun cakap sedap tapi menantu dia ni tak sempat lagi nak rasa. Nak beli nak beli !

    ReplyDelete
  2. apa rasa macam mee hailam...?? tak minat sangat.. tapi sebab ada pedas ummphh tu bolehlah try nanti..

    ReplyDelete
  3. syeeda suka.. super pedas..=)

    ReplyDelete
  4. sedappp i've tried too..hehe

    ReplyDelete
  5. Sedap sungguh ka Sally? Tapi Irna nak makan yang mcm dlm iklan Maggi tu..Yg tu lg tak tahan tengok....

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde la sungguh-sungguh sangat...tapi mmg sedap laaa...hahahah ^_^

      Delete
  6. Nak try la mcm ni urmmm msti trangkat

    ReplyDelete
  7. Nampak dalam iklan tu memang sedap. Nak kena cuba jugak la

    ReplyDelete
  8. hari tu jumpa kat mall igt nak beli gk.. tp memandangkan kita xsuka meggi cup (sebab mee dia halus2), nak beli yg paket2 tu takut x abis pulak. so tak jadi beli. hehe..

    ReplyDelete
  9. tulah tgok dlm tv pun nampak cm sedap je.. hahaha ha'ah part angkat daging tu ><

    ReplyDelete
  10. alalaalal.. tak suka makan manggi pulak, sungguhpun ada cap korea..hahaha

    ReplyDelete
  11. baru je makan kemarin semalam. sedap dan perghhh pedassss! tp makan kosong je. kalau letak daging sendiri mesti sedap lagi kannnn

    ReplyDelete
  12. Betul ke sedap sally? boleh cuba laa nanti.. tuh laa tengok iklan pun buat kita tergoda..

    ReplyDelete
  13. Ish..Kalau dah Sally kata sedap....harus lah sedap.. Nak cari ler nanti...

    ReplyDelete
  14. Teringinnya nak cuba maggie ni. :)

    ReplyDelete
  15. Betul2 memang sedap juga dan paling best pedas! kalau yang jenis masak jenuh sikit sebab nak tunggu mee dia lembut. Hehe..

    ReplyDelete
  16. memang iklan tu menggoda nafsu berahi.... opsss over lak komen.... majoriti kata sedap... must try ! Sha tak suka citer korea sangat... tapi bab makanan korea asyik rasa teruja je...

    ReplyDelete
  17. macam2 ek produk baru keluaran maggi...nak cuba juga la...tapi bab pedas tu, mungkin kena kongsi dengan orang lain...sebab saya tak tahan pedas...hihihi

    ReplyDelete
  18. amboi kak sally, bkan main lagi dia....kite terliur ni! :D heheheheh

    ReplyDelete
  19. Memang sedap ya kak Sally? Lepas ni, nak cuba la :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah ada kat Malaysia kan..sila rasa dan makan ye!

      Delete
  20. baru nak beli tau, sekali tengok RM8 terus tak jadi.. haha.. nnti nak try yg cup tu je lah..

    ReplyDelete
  21. Betul ke???
    wah ha boleh lah nk try pahni wiwiwii

    ReplyDelete
  22. betul eh...sedap eh....nan ti akak cuba eh.,...

    ReplyDelete
  23. tak sedap. rasa mcm kuah dia letak seasoing maggi selalu masak berger tu. tak kena dek tekak. haha

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!