[Giveaway] Hello from Canada

2:39:00 PM Sally Samsaiman 11 Comments

Weeehoooo...

My dear Farah buat giveaway oiii...! Baru je pagi tadi berbalas mesej dekat instagram sebab Farah dah nak balik Malaysia...weee~ dan lepas tu la sebenarnya baru teringat yang Sally belum lagi join GA dia...so, jom cikidaut!

http://herlifemanual007.blogspot.com/

Syarat-syarat penyertaan

1. Follow blog Doodles of Life
2. Buat satu post yang bertajuk [Giveaway] Hello from Canada
3. Upload gambar di atas dalam post [Giveaway] Hello from Canada awak dan link kan ke post ini atau blog ini.
4. Jawab satu soalan mudah dalam post [Giveaway] Hello from Canada awak
 Apakah URL blog Doodles of Life?
http://herlifemanual007.blogspot.com/
5. Tinggalkan link post awak di bahagian komen.

You Might Also Like

11 comments:

  1. Thanks for joining, kak Sally. Good luck tau! ^__^

    ReplyDelete
  2. singgah dari GA yang sama.. good luck ya..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html

    ReplyDelete
  3. datang terjah dari GA yang sama . Good luck yea akak ^^,


    http://pengemudamerahjambu.blogspot.ca/2014/12/ga-giveaway-hello-from-canada.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari GA sama..! goodluck ya..! :D

    http://ilhamdatangdarihati.blogspot.com/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html

    ReplyDelete
  5. kak sally, goodluck lagi sekali yer :D muahh!! :D

    ReplyDelete
  6. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!