Wishlist birthday 2014 menjadi kenyataan :)

7:49:00 AM Sally Samsaiman 13 Comments


"Nak celebrate birthday kat Korea dengan kek birthday bermotifkan doraemon..."

Entry pada bulan June 2014..hehehe...dalam entry Birthday wishes 2014, Alhamdulillah menjadi kenyataan...Yes! I'm in Korea now...celebrate birthday yang ke 24 tahun disini...Walaupun tak jumpa kek doraemon yang mana sebenarnya tak yakin pun nak beli...tapi takpelaa...Janji salah satu dah jadi kenyataan pun takpe...dah syukur sangat!

Sekarang ni cuma berharap dapat jumpa cnblue kat airport... Sebab dorang dah hbs concert kat Japan... So, hopefully another wishes come true?

Nami Island; 14/11/14

You Might Also Like

13 comments:

  1. Replies
    1. Alhamdulillah...rezeki dpt sampai sini (*^▽^*)

      Delete
  2. bestnya..ai is jeles u kat sana...hehehe...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Feel so happy bila our dream comes true kan. Insha'Allah, ada rezeki dapat la tu jupa CN blue especially pakwe Cik Sally tu, Young Hwa. hehe
    Jemput singgah : Barang Dari Zalora Dah Sampai!

    ReplyDelete
  4. Kita suka gambar kak Sally yang ni!

    ReplyDelete
  5. Cantiknya pemandangan dekat Pulau Nami..=D

    ReplyDelete
  6. Seronoknyaaaaaa! Bilalah giliran saya pulak ke korea ni. hehe

    ReplyDelete
  7. Seronoknya kak Sally bila wishlist comes true ni! :') Tahniah and Happy Birthday kak Sally! <333

    ReplyDelete
  8. Happy belated birthday..semoga pulang dengan selamat dan dapat jumpa CnBlue :)

    ReplyDelete
  9. Alhamdullilah. Happy for you sallyy :)

    ReplyDelete
  10. bestnyer dapat pergi Nami Island.. fefeeling dlm drama sangat hokey! huhu.. bilalah dapat jejak kat sane plak :')

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!