Souvenirs untuk peserta Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 4)

5:03:00 PM Sally Samsaiman 28 Comments

Nampak tak...baru je sempat update blog harini...ni la masalahnya bila bercuti lama...kerja bertimbun atas meja...kena la siapkan sebelum dapat buat benda lain...Sally tau Sally belum lagi update senarai peserta...so sorry...Sally akan cuba update secepat mungkin nanti sebelum bagtau pemenang nya nanti...

Tapi...

Disebabkan Sally tak nak korang ingat Sally nak tipu atau saje melambatkan...meh Sally nak kasi teaser sikit untuk hadiah yang bakal dimenangi oleh sesape yang join GA Sally ni...First of all, sorry sangat sebab hadiah yang Sally dapat beli tak seberapa...Banyak pulak benda nak kena beli kan...dengan expenses yang quite high dekat sana...currencies pun tinggi... (alasan) hahaha..


Yes, just postcard...

Haiya! sedihnya rasa...even keychains pun tak cukup...tu yang rasa serba salah sikit Sally ni...tapi postcard tu ada few daripada Nami Island, N Seoul Tower (Namsan Tower), Teddy Bear Museum and etc la...campur-campur la sikit...

Hopefully korang suka la ye... :)

You Might Also Like

28 comments:

  1. yeayy lawa la postcard ^^ okay je hadiah ni hehe. saya suka2 :D

    ReplyDelete
  2. We want banana milk ! Hahaha tetibe. Padahal masuk GA pun tak sompek. T_T

    ReplyDelete
  3. tak kisah lah sally..yang penting ikhlas

    ReplyDelete
  4. Okay ape postcards dr korea. Nak pergi beli sendiri dekat sane masih tak mampu nak pergi. hihihi

    ReplyDelete
  5. Jnji sally ikhlas, sapa yg brtuah tu ya dpt..lya slalu x da lucky hhaha

    ReplyDelete
  6. Nak satuuuuuuuuu! Nak keychain. Hehe

    ReplyDelete
  7. Postcard pun boleh buat kenangan. Best best...

    ReplyDelete
  8. wah...kalau dapat postcard tu kan best!

    ReplyDelete
  9. untung nya siapa yang join tu..:)

    ReplyDelete
  10. Wiwiwiiiii tunggg siapa menang heheheheheeheeheehe

    ReplyDelete
  11. lawanya..mudah-mudahan ada rezeki laa nak dapat..

    ReplyDelete
  12. Aigooo..Nak satu poskad Busan.. :)

    ReplyDelete
  13. Saya tak sempat nak join sebab terlupa nak publishkan post sebelum deadline.

    ReplyDelete
  14. Yg penting hadiah dari hati yg ikhlas :-)

    ReplyDelete
  15. Apepun janji dari korea ngehngehh... :D

    ReplyDelete
  16. oklah tuh Sally. byk jgk postcard tuh..

    ReplyDelete
  17. tak kesahla sally...yang penting ada, daripada takde....^_^

    ReplyDelete
  18. wahh. .daebak2x!! kite suke jeju island

    ReplyDelete
  19. sape lah yg bertuah menang tu ye ^_^

    ReplyDelete
  20. alahai cik sally, asalkan buah tangan, apa pun boleh kan

    ReplyDelete
  21. Wah, bestnye xsabar nk tahu pemenangnya :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!