Senarai pemenang Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 4)

12:39:00 PM Sally Samsaiman 27 Comments

Okay..okay...tau dah lewat 8 minit..hahahaha

Seperti yang Sally janjikan...hari penentu siapa yang bakal menerima souvenirs daripada Korea...kepada yang masih belum tengok senarai peserta, boleh la cikidaut kat sana...nak blogwalking ke...nak tambah kenalan ke...Sorry sangat sebab Sally belum sempat nak blogwalking semua peserta yang join...Sally agak busy minggu ni...al maklum la kan...tinggalkan meja kerja lama sangat...

Okay la...tanpa buang masa...Sally umumkan pemenang ye!


So, that's all...Tahniah diucapkan kepada yang terpilih, kepada yang tak terpilih tu...korang g laman web Uncle Random.org, lepas tu korang marah dia..hahaha...sebab dia yang tak pilih korang tau!...Kepada blogger yang tersenarai dekat atas ni...boleh la emailkan details kepada Sally di sallysamsaiman@yahoo.com ... Lagi cepat lagi bagus la....sebelum hari SELASA (25th NOVEMBER 2014), Kalau korang tak tuntut...Sally bagi kat orang lain..hehehehe

Subject : Pemenang Souvenirs dari Korea!
Nama :
Alamat : 

You Might Also Like

27 comments:

  1. Tahniah kepada semua pemenang. Takdka rezeki kali ni.=)

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada smua pemenang :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah buat semua pemenang....tiada pengkalah eh....hehehehe...semua bersaing secara sihat...

    ReplyDelete
  4. tahniah kepada pemenang . HMph lepas ni saya nak marah dekat pakcik random tu >_< . Hehe

    ReplyDelete
  5. kenapa tidak diriku! kenapa tidak diriku..pakcik random jahat..

    Tahniah semua

    ReplyDelete
  6. congrats to yang menang^^
    p/s: random ahjusshi nappeun! hahahaha

    ReplyDelete
  7. Tahniah smua. Rezki x myebelahi hhaha

    ReplyDelete
  8. tahniah semua pemenang... melepas lagi

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah...tahniah semua!!!

    ReplyDelete
  10. Tahniah tahniah semuanya.
    IM kena simpan duit pergi Korea sendiri ni. :p

    ReplyDelete
  11. tahniah kepada semua pemenang......

    ReplyDelete
  12. Tahniah kepada semua pemenang.. tiada rezeki saya di sini..

    ReplyDelete
  13. alololo... takde luck guna random..haha.. Btw, tahniah semua :)

    ReplyDelete
  14. arrggghhh xde rezeki kite...xpe lain kali kite join lagi, mane tahu nnt ade rezeki plak! tahniah pada yang menang tuh yer :D

    ReplyDelete
  15. tahniahh kepada yg bertuah heeee

    ReplyDelete
  16. takk terpilih :( apa pon tahniahh kpd pemenang ^^ ,

    ReplyDelete
  17. Tahniah kepada para pemenang..,syok dpt souvenirs dri Korea 😄

    ReplyDelete
  18. takda rezeki..tahniah kepada pemenang

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!