Semua benda nak buat.

5:01:00 PM Sally Samsaiman 20 Comments

Semalam sampai KL dah pukul 11pm...harini terus masuk office...Sadis sebab celebrate birthday dalam flight and sebab clash jadual flight dengan CNBLUE...sobs...kesedihan tahap melampau tau...dah la takde orang wish birthday kita..kekekeke...

Sampai office je nampak bos sengeh dari jauh...eleh...mesti dia ingat kita nak MC harini kan...hahahaha...tak cukup dengan tu...dia boleh bantai speaking korea (read as speaking bahasa alien)...dapat bos lagi sorang terus tanya...berapa ramai artis Korea kau jumpa kat sana...?

Motif sangat lahaiii bos soalan mu itu!

Ye, kerja yang ada atas meja sama tinggi dengan siling office ni...banyak...sampai makan tengahari pun kelaut kekdahnya...lapar tau! 

So, sekarang cuma nak cakap tengkiu dekat sesape yang wish birthday semalam dan HARI NI...which is I know they didn't even remember actually tapi terus wish lepas nampak Sally post gambar cake yang Syifa' belikan semalam masa ambil Sally kat KL Sentral...hahaha...tak kisah laa...setiap tahun ada hari yang sama...yang meningkat cuma usia je kan...


So, terima kasih lagi sekali untuk doa-doa yang diberikan...part "semoga dapat kawen dengan YongHwa" tu mmg susah sikit nak jadi kenyataan...so, lets skip that part...kita aminkan doa semoga murah rezeki, semoga sentiasa diberkati...This cake I give it half to ibu sebab tanpa dia...mmg Sally takkan ada kat dunia ni kan...


Thank you!

*abaikan muka letih + muka frust sebab flight clash dengan CNBLUE

You Might Also Like

20 comments:

  1. Sedappppp! Mungkin lain kali boleh jumpa Yonghwa ye ;D

    ReplyDelete
  2. happy besday sally... wish u happy alway... = D

    ReplyDelete
  3. heppy bedayyy Sally ..Sally heppy beday..Happy beday Sally ..Sally heppy beday hehehehe ..apa la Kak Lya ni menyanyi mengarut udahh ...Semoga Sally pjng umur murah rezeki ..aamin aamin..

    ReplyDelete
  4. Muka kak Sally nampak penat sangat. Happy belated birthday kak Sally :)

    May Allah bless~

    ReplyDelete
  5. Welcome back to Malaysia..hehehe..semoga dipanjangkan umur dan diberi kesihatan yg baik sentiasa..amin :)

    ReplyDelete
  6. salam singgah sini dik Sally....Selamat Hari Lahir dan semoga semakin comel dan comel selalu...hehe....

    ReplyDelete
  7. kecik betul keknya...cukup ke tu...

    ReplyDelete
  8. Happy birthday Sally. Dah tambah satu angka. Moga berjaya bahagia diberkati dunia dan akhirat. Moga malam ni mimpi Yonghwa. Tp IM pun nak jugak :p

    ReplyDelete
  9. haha.. tak tahu pun bufday cik sally.. nvm, happy birthdaynyer cik sally. semoga dimurahkan rezeki dan berada dlm penjagaan Dia selalu.. inshaAllah.. ^_^

    ReplyDelete
  10. hehehe..muka frust tu memang takleh blah

    ReplyDelete
  11. Happy belated birthday Sally! :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!