Sally & MYBoice CNBLUE featured in KLiK Magazine.

11:49:00 AM Sally Samsaiman 11 Comments

Kita break sekejap daripada travelogue Korea, memberi laluan kepada fangirl nak update pasal aktiviti dia..hehehe...asyik jadi traveler je kan..hahahaha...(kejap lagi Sally update pasal travelogue pulak)...

Kalau korang ingat entry KLiK Magazine & MYBoice CNBLUE Mini Gathering 2014, yang Sally update pada hujung bulan September lepas...harini Sally nak kongsikan artikel yang ditulis oleh pihak KLiK tentang aktiviti yang berjalan pada hari tersebut...Mmg kami dah tau yang artikel tu akan keluar lewat tapi tak tau la pulak kami featured dalam edisi ulangtahun KLiK yang pertama sebagai majalah KPOP edisi Bahasa Melayu secara rasmi....

Edisi 1st November 2014 ni agak tebal daripada edisi yang lain sebab menyambut ulangtahun mereka dah featured pelbagai artikel tentang dunia KPOP, comeback dan juga beberapa aktiviti pelbagai official fan-club artis Korea di Malaysia.






Antara artikel daripada pihak KLiK tentang CNBLUEBEAT, official fan-club CNBLUE di Malaysia...Mmg happy...kadang-kadang rasa, jadi fangirl tu lagi bahagia daripada jadi blogger...entah kenapa...mungkin jadi fangirl hala tuju kita satu kepada idola kita, tapi kalau jadi blogger ni...banyak sangat hala tuju dan kadang-kadang tu takkan sama sampai boleh buat kita bermasam muka...

Kalau korang nak beli ni...boleh contact KLiK kot sebab ni dah lama punya edisi kan...kalau nak beli setakat nak tengok Sally, baik jangan la...malu ittew..hahahaha...dah kenapa feeling retis pulak ni..muahahahaha...

You Might Also Like

11 comments:

  1. nak beli ahh nak tengok kak sally. kekeke ;p
    /dah beli pun/ haha

    ReplyDelete
  2. wahhhhhhhhh waaahhhh wahhhhhhhhhh hehehe

    ReplyDelete
  3. Pergh pergh pergh. Dahsyat kak Sally. Tahniah masuk magazine :)

    ReplyDelete
  4. Gigih nak cari muka kak Sally T_T Gambar close up sikit! Hihi

    ReplyDelete
  5. amboi ayat.. hala tuju pada yang satu aje erk.. hhaha
    tapi betul la cakap kak sally.. jadi fan girl ni kadang2 buat kita bahagia.. hahah
    jadi blogger ni rasa penat sikit , and kene tgok mood jugak.. hoho

    ReplyDelete
  6. Mmg fangirling ni best kan kak sally.
    Although qila sebenarnya tak berapa phm sangat what is fangirling sbb qila takde pulak a fan of someone sobsobs

    But i do know its like crushing on someone kan!!! Hahahaahaha yay #fangirling jugak

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!