Review Blog Pilihan - sitizawiah95.blogspot.com

7:31:00 AM Sally Samsaiman 3 Comments


Diam tak diam dah nak habis blog Sally review...Sally mintak maaf la kalau review yang Sally berikan tu agak kurang memuaskan...nak review blog yang banyak sangat la susah ye sebenarnya!

Okay, harini kita nak berkenalan dengan Siti Zawiah...Kalau ikut link blog tu...rasanya SZ lahir pada tahun 1995...So, sekarang sila buat simple math sendiri untuk kira berapa umur dia..hahahaha...SZ antara blogger yang sangat kerap berkunjung...tapi Sally ni jahat...xde pun balas...ampun!

Blog dia sangat random, ada hal peribadi, ada aktiviti harian, ada petua, ada tips dan yang penting tuan blog suka review novel! Kalau korang suka membaca novel, SZ sangat la sesuai untuk korang tau review pasal novel terbaru...

Rajin join giveaway, contest dan segmen anjuran blogger...mmg sangat aktif! Syabas!

Nanti jangan lupa berkenalan dengan dia tau!

You Might Also Like

3 comments:

  1. Assalammualaikum....sally,

    mselim3 dah terjah blog SZ... tambah kenalan...

    mselim3

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!