Review Blog Pilihan - jindrisska.blogspot.com

2:00:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments


Aisya yang terlebih makan gula ni sape tak kenal kan...Siti Aisya Ibrahim, to be exact..hahaha...sangat pantang kalau orang panggil dia Siti...so, sila la bahasakan dia dengan ahkak Aisya atau Aisya sahaja...Aisya merupakan blogger yang tinggal di Germany kerana melanjutkan pelajaran dalam bidang Electrical Engineering di University of Applied Sciences Bingen.

Sudah berkahwin pada umur 22 tahun...mudanya Aisya oii...kak Sally ekau ni terkontang kanting lagi menunggu Yong Hwa masuk meminang dia..hahahaha....Well, Sally suka cara dia menulis...sangat bersahaja dan santai...suka baca travelogue dia kebeberapa buah negara seperti:
  • Travelogue Germany : Heidelberg Castle  KLIK
  • Travelogue Germany : Ski Titisee, Black Forest KLIK
  • Travelogue Germany : Berlin KLIK
  • Travelogue France : Disneyland Paris (Part 1) KLIK
  • Travelogue France : Disneyland Paris (Part 2) KLIK
  • Travelogue France : Paris City & Eiffel Tower KLIK
  • Travelogue England : London KLIK
  • Travelogue Italy : Rome KLIK
  • Travelogue Italy : Venice KLIK
  • Travelogue Netherland : Amsterdam, Holland KLIK
  • Travelogue Czech Republic : Prague KLIK
and...I hate to say this, jealoussssnyaaaaa...Hahahaha...tapi takpe...kita kena yakin dengan ketentuan Allah...kita, kalau bekerja keras...InsyaAllah boleh jugak berjalan kesana sini nanti...kan..?


So, my lovely Aisya...sila jaga diri di tempat orang, jaga suami hahaha...dan kak Sally doakan yang terbaik untuk Aisya...semoga Aisya lulus dengan cemerlang dan bahagia dunia akhirat...

p/s : eh, kenapa nampak over je entry harini..? Ohh! Happy 24th birthday Sally!

You Might Also Like

9 comments:

  1. blog awesome.. kak aisya yg sporting..hikhik.. first masuk blog dye pasal kalau dye xmenang GA ape ntah kena kentut dengan laki dye.. hahah.. klaka mase tu... btw, bfday kak sally ke hari nie? happy birthday... :)

    ReplyDelete
  2. kak sally, bedeh ker arini? hepi bedeh!!!!! muaahhhh dari jauh yer.... :D sory hadiah takde...heheheheh :D

    ReplyDelete
  3. wahh bestnya kena review ^^ rajinnya kak sally..

    ReplyDelete
  4. rase nak komen berkali2 kat sini...seronoknya ade org review blog kite!!! :D tengkiu kak sally ku sayang :D muah!

    ReplyDelete
  5. Birthday kak Sally ke? happy birthday kak Sally! Kak Sally ni rupanya baya along saya je.

    ReplyDelete
  6. Happy belated birthday Sally :) Seronok jadi Aisyah kan, macam tmpat dah dia travel..jeles tau..hehehe :)

    ReplyDelete
  7. Alahai sonoknyerr Sally REVIEW .nanti meh tlg REVIEW blog ahkak ..akak bagi 20sen hahahaha .Sally mmg TERBAIk bab REVIEW ....Taraa ..

    ReplyDelete
  8. Salam. Hee bilalah hendak review blog saya pula.

    ReplyDelete
  9. Happy birthday Sally. Sorry lambat benor wishh. hehe

    may Allah always bless youuu. Aminn

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!