Review Blog Pilihan - celebrationofloveaa.blogspot.com

10:00:00 AM Sally Samsaiman 4 Comments



Blogger ni menggunakan nama Allene dalam dunia blog ni...Sally ada jugak beberapa kali berkunjung ke blog dia...suka baca tentang keletah anak-anak dia, si Hafidh Aryan dengan Harris...banyak bebenor ragamnya...

Arts Touch - Family.Fashion.Food

Apa ni...? Ini antara perkara yang menarik dalam blog Allene, sebuah kedai online yang menjual barang-barang keperluan bayi, fesyen dan makanan! Hahahaha...Selalu jugak nampak dia update...

Tengah scroll tetiba jumpa Resepi Biskut Baby, motif sangat kau Sally sampai nak cuba..hahahaha 
 
p/s : Maaf kalau review agak kurang memuaskan..

You Might Also Like

4 comments:

  1. singgah petang dik sally...akak pun pernah berkunjung ke blog beliau..kejap lagi nak pergi bw ke blog dia...hehe

    ReplyDelete
  2. ihihhi... kelakar tang resepi tu. tq sally. simple and puas hati.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!