Review Blog | Group 9 - norshamimi.blogspot.com

10:00:00 AM Sally Samsaiman 3 Comments


Masuk je blog warna merah! Hahahaha...Cik Mimie ni Sally pun tak tau sejak bila kenal dia...mungkin daripada beberapa segmen kot...selalu nampak dia dimana-mana blog...rajin blogwalking! tahniah!

Kalau dilihat daripada aplikasi Daisy Path kat sidebar dia...dah hampir 5 tahun Cik Mimie ni aktif dalam berblog...woahhh! sangat kental ek...Hehehe...Kalau tak salah Sally...Cik Mimie ni sebaya je dengan Sally...geng-geng lahir tahun 1990...kan..? Dah la amik diploma pun sama course dengan Sally..hahaha

Overall, Sally suka deko blog Cik Mimie...agak teratur dan tak semak sangat...hehehe...bagus betul...blog personal ni bagus sebab kita boleh share aktiviti harian kita dengan rakan-rakan blogger yang lain..so, hopefully Cik Mimie lebih giat lepas ni...suka entry TEMPAHAN CERITA PENDEK (CERPEN) BY IRSALINA LOVELY, sebab tak pernah terfikir ada orang nak tolong buat @ adjust cerpen kita..hahaha...eh, ada pulak Sally cerpen?

Best of luck in your future undertaking! :)

You Might Also Like

3 comments:

  1. saya pun suka singgah blog cik Mimie. Cik Mimie memang rajin blogwalking ^^,

    oh, sebaya dengan Kak Sally rupanya ya..

    ReplyDelete
  2. Wah, terharunya Cik Mimie T_T Terima kasih Sally :) Aah, kita rakan sebaya geng2 1990...heheh :) Opps, course Dip kte sama eh? xtau plak..ngeh3x :) Papepun terima kasih sekali lagi.. Happy Holiday Sally :)

    ReplyDelete
  3. tu la, cik mimie ni memang rajin. geng2 90s jugak. hehe

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!