Review Blog | Group 8 - invisiblenote.blogspot.com

2:00:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments



http://invisiblenote.blogspot.com/

Hwaaaa...dah petang...sumpah sejuk gila kat sini...huhuhu...okay, jom kita berkenalan dengan pemenang untuk group yang kelapan....dia bahasakan diri sebagai IM...selalu je datang berkungjung ke blog Sally tapi Sally pulak jarang kesana...ohhh sangat malu dengan diri sendiri..hahahaha....

Masa dok tengah scroll "About me"...nampak satu part:

Nota Nasihat
Kepada blogger atau pengunjung blog Invisible Note yang beragama Islam, diharapkan sebelum anda explore blog ni, anda sudah menunaikan rukun Islam kedua atau dengan lebih jelasnya, SOLAT. Anda sangat cool kalau baca, faham dan laksanakan nasihat ini :)

Nasib baik masa tgh review belum masuk waktu Asar, kalau tidak..sentap jugak dik nonnn haaa..kekekeke...Pertama kali nampak satu blog yang stick kan nota nasihat macam tu...betul..kadang-kadang kita dahulukan blogwalking daripada menunaikan solat..thanks IM sebab ingatkan kami selalu...

"Mula berblog sejak 2011 tapi asyik tenggelam timbul pada awalnya dan tengahnya."

Biasa la kan IM, ada pasang surutnya...Sally pun mula berjinak dengan blog pada tahun 2011...eh, dah kenapa cerita pasal Sally ni..hahahaha..IM ni rasanya sama baya atau kurang lebih dalam lingkungan umur Sally la kot...katakan belum separuh abad...huhuhu...entry banyak berkisar tentang ketuhanan dan tentang keagaamaan...Sangat rajin join segmen atau giveaway...Dan ada beberapa tutorial yang IM kongsikan...

So, jangan lupa follow IM nanti tau! :)

You Might Also Like

6 comments:

  1. Nsihat yg brmanafaat .. :) Cntik blog beliau :)

    ReplyDelete
  2. Blog im ni pun slalu myinggah ke blog lya

    ReplyDelete
  3. Salam singgah pagi dik Sally...akak kadang juga ke blog dik im dan adik im pun selalu ke blog akak....

    ReplyDelete
  4. bagus nasihat beliau tu... solat dulu apa-apa pun..

    Mama Niza

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!